Şimdi Ara

Apple gelecek hafta dört yeni Mac bilgisayar duyurabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Apple, 30 Ekim’de bir etkinlik düzenleyeceğini resmen doğruladı. Şirket ev sahipliği yapacağı etkinliğin neyle ilgili olduğunu açıklamasa da muhtemelen yeni iPad Pro modellerini duyuracak. Şimdi ise teknoloji devinin yeni Mac bilgisayarlarını da tanıtabileceğini gösteren bazı kanıtlar ortaya çıktı.

     

    Ayrıca Bkz.Yahoo güvenlik ihlali mağdurlarına 50 milyon dolar ödeyecek
    Avrasya Ekonomi Komisyonu (EEC) veritabanında yeni Mac'lere ait olduğu öne sürülen birkaç model numarası tespit edildi. Apple bu yılın başında MacBook Pro'yu yenilediği için muhtemelen etkinlikte yeni MacBook Pro'yu görmeyeceğiz. Ancak bunun yerine uzunca bir süredir güncellenmemiş olan iMac, MacBook Air, MacBook ve Mac Mini'nin yeni versiyonlarının tanıtılacağı tahmin ediliyor.

     


    Etkinliğin merkezinde iPad Pro olacak


    Daha önce Apple'un ucuz bir MacBook dizüstü bilgisayar çıkaracağı yönünde söylentiler duymuştuk. Dolayısı ile bu etkinlikte söylentilerin gerçeğe dönüştüğünü görebiliriz.

     

    Etkinliğin ana odak noktası ise büyük olasılıkla yepyeni bir tasarım, Face ID teknolojisi ve USB-C portu gibi özelliklerle gelmesi beklenen iPad Pro olacak. 30 Ekim'e bir haftadan daha az bir süre kaldı. Gelecek hafta Apple'ın bize ne gibi sürprizler hazırladığını hep birlikte göreceğiz.







  • Zamlara hazirlanin :)

  • iMac tasarımını değiştirsinler artık sıfır çerçeve mi yaparlar, pencil desteği mi getirirler, 10 sene olacak neredeyse aynı tasarım.

  • Kalemi artık haricen değil, dahilen saklayacaksınız ve bunu dünyada ilk bulan biziz derlerse şaşırmam :D

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 11-12 sene öncesine kadar bilgisayar dünyasında kalite ve stabilitenin öncüsü olan bir firmaydı Apple ama iphone ve ipad ile öyle bir tüketim deliliği yoluna girdi ki artık çıkaracağı hiçbir ürün beni heyecanlandırmaz oldu. Zaten pahalılar bi de bizim memleketin ÖTV'si eklenince yeni ürünlerin de yüzüne bakacağımı sanmıyorum.

  • Odaya girdiğimde macbookunu sıvazlıyordu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.