Şimdi Ara

Fortnite Save the World modu gelecek yıl ücretsiz olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Oyun dünyasını son dönemde kasıp kavuran yapımların başında gelen Fortnite, elde ettiği milyar dolarlık gelirlerle de çok konuşuluyor. Ücretsiz bir hayatta kalma oyunu olarak bilinse de Fornite’ın bir de ücretli versiyonu bulunuyor.


     


    Fortnite Save the World nedir?


     


    100 kişiye kadar oyuncunun katılabildiği ve karşılıklı mücadelelerin yapıldığı ücretsiz versiyon Fortnite Battle Royale adını taşıyor. Fortnite Battle Royale masaüstü, konsol ve mobil platformların hepsinde var. Ücretsiz olmasına karşın oyun için kozmetik satışlarla günlük 5-10 milyon dolar arasında gelir elde ediyor.


     


    PvE tarzında ekip olarak düşmanlara karşı savaştığınız versiyon ise Fortnite Save the World adını taşıyor. Bu sürüm ücretli ve paketine göre indirimli olarak 30TL-50TL fiyat etiketine sahip. Adından da anlaşılacağı üzere oyunda ekipmanlar geliştirerek yaratıklarla mücadele ediyorsunuz. Güçlü sistem istediği için de PS 4, Xbox One, PC ve Mac platformlarına uygun.


     


    Ayrıca Bkz.Apple, iOS 12.1'de iPhone Xs'in güzellik modunu düzeltti

    Fortnite Save the World de ücretsiz versiyon gibi geçen yıl Temmuz ayı sonlarında erken erişime açıldı. Önemli oranda oyuncusu olsa da biraz zorlayan oyun mekanikleri nedeniyle Battle Royale sevenler tarafından pek tercih edilmiyor.


     


    Epic Games bu yıl içerisinde Save the World modunun free-to-play şeklinde değişime uğrayacağını belirtmişti ancak son yapılan açıklamaya göre en erken 2019 yılında mümkün olacak. Epic Games oyun mekaniğinde ve oyun içi eşyalarda ücretsiz sürüm için bazı değişiklikler yapacağını duyurdu.


     


    Değişiklikler arasında toplam Kahraman slotlarını 3’ten 6’ya çıkaran yeni sistem, kullanıcı arayüzünde sadeleştirmeler, eğitim görevlerinde iyileştirmeler yer alıyor. Önümüzdeki aylarda bu güncellemelerin oyuna entegre edilmesinin ardından ücretsiz sisteme geçileceği ifade ediliyor.


     







  • günlük 5-10m dolar... vay babağın köprücük kemüğüne...

  • Paralı parasızdan daha az kazandırınca :)

  • hayırlısı bakalım umarım güzel bir mod olur.

  • Esporla uğraşmaktan bunla ilgilenmediler. Valla bu ertelemeye hiç şaşırmadım. En az 10 ay daha bekleriz oyunun erken erişimden çıkıp beleş olmasını.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Güçlü sistem istediği için de PS 4, Xbox One, PC ve Mac platformlarına uygun. " Ekrem klasiği...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.