Şimdi Ara

SATILIK 60 LVL INT FULL SP FARM SATILMIŞTIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • greece serverindaki 60 lvl int charımı satıyorum resimlerde herşey ortada oyuna başladıgımdam beri full sp farm yaptım en son 6 lvl farkla lvl kasıyordum şuan fazladan 15 bine yakın sp var skiller bicheon 54 cold 54 lightning 54 fire 54 itemler de ise resimlerde görüldügünün fazlası vardır strogede 65 lvl e kadar 3 5 parca +3 blue itemleri hazır durumda silah olarak ise şuan elinde 52 +3 sos sword var ve 25 günlük maymun 60 lvl wolf 6 adet globol chat bankada ise istemediginiz kadar elexir str int tablet stone mevcut oyunu bıraktıgımdan dolayı kesinlikle takas düşünmüyorum cok uygun fiata vericem lütfen sadece ciddi düşünen arkadaslar msn adresimi eklesin yer olarak ise istanbul olması tercigimdir diger şehirlerden olursada fark etmez bir şekilde anlaşırız her türlü yoruma ve önerilre acığım

((((SATILDI))) İLGİNİZE TŞK EDERİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozbenim -- 20 Haziran 2007; 21:41:46 >

• Herkes charları satıyor, böyle giderse yakında kimse kasmadan char sahibi olacak :) Sen niye satıyorsun?
  • işlerden vakit bulamıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: kozbenim

bende kasarak yanlış yapmışım keşke parayla alsaydım okadar emek masraf ediyoruz verdikleri fiatı duysan gulersin

sonuna kadar haklısın
  • bakalım işte 90 acılcak merak ediyorum ozamna ne yapcakalr kassınlar bakalım nereye kadar akscaklar elle zaten 1 senede kasamazlar sadece bot icin 200 300 m gözden cıkarcaklar ticket maymun vs saymıyorum bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozbenim -- 16 Nisan 2007; 2:57:11 >
  • bu char fake balancelara 1 bakın derim adam sadece 6 str vermiş %59 phy balance var 19 da itemlerinde var (2 tane flagda olduğunu varsayarsak)eğer flagta str yoksa 8 str vermiş o balance ın % 40 ı geçmemesi lazım %108 mag e hiç bişey demeye gerek yok almayı düşünenler dikkatli olsun Nomad sende ilgilen arkadaşla
  • kendini cok akıllı sanıyorsun dikkatli okuu itemlerde görüldügünden fazlası var diyorum o itemler degişti str iç verilmedi 1 2 lvl önceden cektigim foto onlar bak bakalım 60 lvl elbise varmı üstünde sadece kalkan var oda kırmızı yanıyor üstünde degil ondan önceki kalkan str 1 veriyordu şimdiki 5 veriyor ve ek olarak 59 60 lvl item aldım onlardada 4 5 str fazlası var char fulll int herhangi bir sorunu yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozbenim -- 21 Nisan 2007; 5:11:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş msn ekledim ama kabul etmiyorsun galiba yada gitmedi sana kabul olayı ciddi düşünüorm ama bi konuşabilsek....

Cep telefonu olmaz kntr yokda :)
  • güzel çarın var peki ne kac istiyorsun buna bana pm atabilirsen cok sevinirim. selamlar.
  • oks
  • kardeşim bu charın çok gzl olmuş ben bu charı kesinlikle haziraz veya temmuz ayında almayı düşünüyorum başka birine satmazsan sevinirim kardeşimin msnninden seninle konuşmuştum bir daha konuşmak istersen msn adresim=tembel_93@hotmail.com telefon numaram=05368505033
  • kim ne derse desin çok gzl bir char yetiştirmişsin ellerine sağlık benmde bu charın aynısından war ama venicede benm arkadaşların hepsi grecede onun içn bu charı amak istiyorum bana pm atarsan sevinirim
  • oky ekledim msn e
  • ya bişey soracam şu 32 lvllil kalkan ne neden kırmızı yanıo drublity bittimi yoksa lvlin mi düşük
  • EĞER ÇAR SATILMASSA HAYRINA VERİRSİN BANA DİMİ AMA HİÇ SATILMASSA MAKÜL BİR FİYATTAN ALIRIM
  • quote:

Orjinalden alıntı: silkroad090

ya bişey soracam şu 32 lvllil kalkan ne neden kırmızı yanıo drublity bittimi yoksa lvlin mi düşük

iide adam lw 60 nasıl yansın kalkan lw 32.
    yüksek ihtimal drubality dendir.
  • beyler kimse niyetlenmesin çünkü ben bu charı önümüzdeki p.tesiye kdr %100 alıyorum
  • o kalkan 32 degil 60 lvl 59 lvldeyken cekmiştim o fotoları okey şuan elindeki kalkan o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozbenim -- 22 Mayıs 2007; 21:10:59 >
  • silkroad90 kardeş bugun yarın başka bir arkadas alcam dedi charını haber bekliyorum ki kesinde alıcı bilgin olsun :)))
  • abi bu charı %200 alıyorum yakimseye satma kesin yani nolur başka birine satmazsan sevinirim satma
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.