Şimdi Ara

Apple, iOS 12.1'de iPhone Xs'in güzellik modunu düzeltti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Apple, 2018 iPhone'larda selfie çekerken meydana gelen tartışmalı “güzellik modu” sürecini düzelttiğini doğruladı. Zira kullanıcılar ön kameranın yüzü çok fazla pürüssüz hale getirmesinden ve doğallığı ortadan kaldırmasından şikayetçiydi.

     


    Güncelleme önümüzdeki haftalarda dağıtılacak


    Öncelikle geçen ay iPhone Xs ve iPhone Xs Max kullanıcıları tarafından fark edilen bu durum, Apple tarafından resmi olarak kabul edilmedi. Şirket bu durumun sadece yeni iPhone'larda bulunan akıllı HDR özelliğinin daha fazla vurgu ve gölge detayı vermesinden kaynaklandığını belirtmekle yetindi.


    Apple geçtiğimiz Pazartesi günü iOS 12.1 beta sürümünü geliştiricilere sundu ve güncelleme önümüzdeki haftalarda tüm kullanıcılara dağıtılacak. Güncellemede güzellik modunun düzeltilmesinin yanında birkaç yeniliğin de yer alacağı belirtiliyor.

      







  • düzeltmesine düzeltmişler birşeyler iyileşmiş ama samimiyet gitmiiş.

  • Kim şikayetçi ki ? Kadınlar bayılıyor kesinlikle. Erkeklerde kullanıyor az çok.

  • Çok sinir bozucuydu iyi ki düzeltmişler. Samsung da ayarı var kapatılıyor diyen editörler mevcut. Hayır kapatılamıyor! Evet ayar var ama sıfıra getirseniz bile hala makyaj uyguluyor.

    Bunların tamamı uzak doğu ülkelerinde ciddi anlamda popüler. Kızlar tanıyamayacağınız kadar makyaj yapıyor birde üstüne bu güzellik modlarını açıyorlar. Erkeklerde hafif makyaj yapmaya başlamış durumdalar.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.