Şimdi Ara

Samsung'un ilk Snapdragon 710 işlemcili akıllı telefonu Ocak ayında gelecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Samsung rakip şirketlerin yongalarını kullanmaktan çekinme eğilimi gösterse de, geçtiğimiz günlerde Qualcomm Snapdragon 660 işlemci ile güçlendirilmiş dört arka kameralı Galaxy A9'u (2018) piyasaya sundu. Gelen haberlere göre şirket bir başka Snapdragon işlemcili akıllı telefonun hazırlıklarını yapıyor.

     


    Galaxy A10 olarak isimlendirilebilir


    Daha spesifik konuşacak olursak söz konusu model Qualcomm'un üst-orta kademe işlemcisi olan Snapdragon 710 ile gelecek. Bu da fiyatlandırma olarak Samsung'un amiral gemilerinin altında, geçtiğimiz gün tanıtılan Galaxy A9'un ise üstünde olacağı anlamına da geliyor. Bu konumlandırma dikkate alındığında ise Güney Koreli şirketin yeni modeli Galaxy A10 olarak pazarlayabileceği düşünülüyor.


    Bu isim yaklaşan Galaxy S10 ve Galaxy Note 10 cihazları dikkate alınırsa oldukça mantıklı diyebiliriz. Alternatif olarak, Apple'ın iPhone X serisine bir gönderme olarak Galaxy AX olarak da pazarlanabilir. Akıllı telefonun özellikleri konusundan henüz bir sızıntı olmasa da sonsuz ekran, alüminyum gövde ve yüksek kalitede kameraya sahip olması sürpriz olmayacaktır. Cihazın Aralık ayında duyurulması ve Ocak ayı başında da piyasaya sürülmesi bekleniyor.

      







  • 5 kameralı çıksın, 6 kameralı çıkmayacağaına söz versinler o zaman bir düşünürüm :D:D:D:D

  • Bence arkası komple kamera olması lazım 5-6 kamera ne ya yıl olmuş 2018

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sattığı SDM660'lı A9 bile SDM770'li Nokia 7.1 Plus'ın iki mislinden daha pahalıyken SDM770'li bir telefonu üç misli fiyata satarlar artık. Android One destekli SDM770'li 7.1 Plus varken buna para verilmez.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gelmesine gelir ondan şüphemiz yokta fiyatta üzecekse gelmesinin manası yok.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.