Şimdi Ara

Aydın'daki bir okulun teknoloji bağımlılığı projesine AB’den dev bütçe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aydın’da bir listenin teknoloji bağımlılığı ile ilgili projesi, Avrupa Birliği’nden 180 bin euro hibe almaya hak kazandı.

     

    Nazilli Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi’nin projesi, gençlerdeki teknoloji bağımlılığını en aza indirmeyi amaçlıyor. Teknoloji bağımlısı gençlerin bağlılığını gidermek için yöntem ve tekniklerin belirlenmesi de proje kapsamında yer alıyor.

     

    Günlük hayatını ve akademik başarısını etkileyecek düzeyde teknoloji bağımlısı olan gençler ile şu an olmasa bile bu bağımlılık riskini potansiyel olarak taşıyan kişilerin projenin asıl hedef kitlesi olduğunu belirten Proje Danışmanı Emre Eritmen, “Projemizi diğer projelerden ayıran en önemli özellik okulumuzun bu projenin hazırlayıcısı ve yürütücüsü olmasıdır. Proje bu özelliğiyle Türkiye çapında kabul edilen 88 projeden biri oldu ve toplamda 180 bin euro gibi dev bir bütçeye sahip.” dedi.

     

    Projeden alınan destek ile, Avrupa’nın beş farklı Avrupa ülkesinde teknolojik bağlılık konulu çalışmalar yürütülecek. Türkiye’nin yanı sıra İspanya, İtalya, Romanya, Bulgaristan ve Letonya’da bulunan lise öğrencileri üzerinden yola çıkılarak teknolojik bağımlılık ile nasıl mücadele edileceğinin rotası çizilecek.

     









  • makif'e helal olsun, bizim okulun kızlarını kesmenin önüne geçmişler

  • Paranın yarısından fazlası yol, yemek, konaklama için gidecek olsa da fena para :)

  • Gençlerimizin projesine ülkemizde de sahip çıkılması gerekir..

  • Sonra neden beyin göçü oluyor... Sen kendi insanina bir suriyeliden daha az değer veriyorsan o adamda başka ülkeye gider. Enayi mi lan bu adam niye bu çöplükte dursun...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.