Şimdi Ara

iPad Pro etkinliği 30 Ekim tarihinde yapılacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Yeni iPhone modellerini geçtiğimiz Eylül ayında yaptığı bir etkinlikle tanıtan Apple’ın yeni iPad Pro modelleri için de bir etkinlik yapması bekleniyordu. Beklenen etkinliğin davetiyeleri ortaya çıktı.


     


    İçerik üretimine odaklanıyor


     


    30 Ekim tarihinde New York’ta düzenlenecek etkinlikte yeni iPad Pro modellerinin yanı sıra Mac bilgisayar ailesinde de yenilikler bekleniyor. Apple ilk kez tek bir logo yerine birden fazla logonun olduğu davetiyeler hazırlamış.


     


    Ayrıca Bkz.Intel görsel bilişim hızlandırıcı kartlarını duyurdu

    Etkinliğin mottosu Hazırlanan Daha Fazla Şey Var olmuş. Bu da birden fazla cihaz serisinin sahneye çıkacağını gösteriyor. Diğer taraftan logolar daha çok verimlilik ve profesyonel içerik üretimine odaklanıyor.


     


    Etkinlikte daha güçlü Apple A12X Bionic yonga setinden gücünü alan 10.5 ve 12.9 inçlik iPad Pro modellerinin tanıtılması bekleniyor. USB Tip-C bağlantısı ve TrueDepth kamera barındıran çentik tasarımı sürpriz iddialar arasında.


     


    Diğer taraftan uzun süredir güncellenmeyen Mac mini serisinin yenileneceği ve MacBook Air serisine de Retina ekranlı yeni bir üyenin katılacağı ifade ediliyor. Yine iMac serisinde de yüksek çözünürlüklü bir üye görebiliriz.


     







  • Yeni Apple pencil ile tanitilacak muhtemelen. Keske 120 hz oled ekran ile gelse diyecegim ama su an icin mumkun degil boyle bir sey.

  • Tablet dedin mi apple dan şaşmayacaksın.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.