Şimdi Ara

Caviar’dan mekanik saat entegreli lüks iPhone XS modelleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • iPhone modellerine uyguladığı lüks arka kapak ve ön panel tasarımları ile tanınan Caviar, yeni piyasaya sürülen iPhone XS ve iPhone XS modellerini de boş geçmiyor. Bu kez farklı bir tasarım karşımızda.


     


    The Grand Complications Skeleton özellikleri ve fiyatı


     


    Caviar genelde iPhone modellerinin ön kısmına dokunmuyor ve arka kapağı kendi lüks tasarımları ile değiştiriyor. The Grand Complications Skeleton adı verilen yeni lüks tasarım serisi arka kısımda iskelet saati adı verilen ve tüm çarkların görülebildiği mekanik bir saate yer veriyor.


     


    Ayrıca Bkz.Dual Turbo teknolojili Vivo Z3 duyuruldu

    Küçük bir kurma kolu ile kurulan ve ayarlanan saat oldukça belirgin bir çıkıntıya sahip. Arka kapağın kalan kısmı da saatin tasarımını yansıtacak şekilde işlenmiş. Sadece 99 adet üretilecek The Grand Complications Skeleton modellerinin yan kısmında ürün numarası lazer ile işlenecek.


     


    İskelet saati serisi firmanın uzun süredir kapalı kapılar ardında geliştirdiği yeni bir projesiydi. Değerli taşlarla süslü iPhone modelleri özellikle zenginlerin elinden düşmüyor ancak arka kısımda kabarık bir mekanik saat olan telefon ne kadar ilgi görecek merak konusu.


     


    Caviar mağazasında satışa başlayan modeller sipariş üzerine üretiliyor. 64GB kapasiteli iPhone XS için 6300$ fiyat etiketi belirlenirken iPhone XS Max 512GB kapasiteli model için 8000$ seviyesine kadar çıkıyor.


     



  • "Caviar’dan mekanik saat entegreli lüks iPhone XS kılıfları"

    Hocam bunlar kılıf değil, entegre arka kapak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 18 Ekim 2018; 13:16:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.