Oyunu yükledim update gereken yerde bu çıkıyor yardım edin lütfen
bende de çıkıyo merak etme serverlar kapalı gelince update eder merak etme
Yani bende sorun yok dimi benim yapabileceğim bir şey deil
peki ne zaman gelir...
oyunu yükleken pacth dosyasını yüklemessen tabi açılmas bak üst konularda pacth dosyasının indirme linki falan vardır
yok sende bi sorun yok ne zaman gelir bilmiyorum bende onla uğraşıyorum derdimi bi türlü anlatamadım kendime bizim sro tayfasıda paso offline deli olacam
quote:
Orjinalden alıntı: .:DiFFeReNT:.
oyunu yükleken pacth dosyasını yüklemessen tabi açılmas bak üst konularda pacth dosyasının indirme linki falan vardır
patch dosyası felan ne oluyo arkadaşlar oyunu yeni kurduğunda direk update etmeye başlar sonra oyuna girersin fakat girmiyo çünkü serverlarda çalışma var uyarısı veriyo serverlar kapalı açıldığında başlar update yapmaya
peki hangisi doru :S patch i mi yüklüyeceim yoksa bekleyecek miyim...
sen bekle serverlar gelince direk update etmeye başlar serverlar yok şu anda mecbur bekleyeceksin yapabileceğin hiçbişey yok
Peki yardımın için çok teşekkür ederim
Arkadasım serwerlar war suan bence sizde bir sorun war... Ben suan serwera bağlanabiliyorum..
normal
biz neden bağlanamıyoruz o zaman ben oyunu tekrar kurdum ve update yapamıyorum nasıl bağlandığını anlatta bizde bağlanalım
Ekrana gelen hata nasıl bişey ??
konunun ilk başına bak görürsün hatayı serverlarda çalışma var diyo
ndn diceksin serverler ana makinaya baglı oldugu için iç ve dıs yani iç ip acarlarsa iç ana makinalar girer dısa acarlarsa dısar dakilere acık anlıcan içeri açıktır yada makina kapalidir
ilk defa rastladım o hataya bende anlamadım ki. Bilgisi olan aekadaslar inş cwp werirler.
piton allah seni inandırsın dediğinden hiçbişey anlamadım
KISACA ANA MAKİNADE ACIK BİZLERE KAPALİ VEYA MAKİNA KAPALIDIR ANLADINMI