Şimdi Ara

Çok yardım lazım ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • The server is in examination or outh of working time.Connecthttp://www.silkroadonlime.co.kr to see information.

Oyunu yükledim update gereken yerde bu çıkıyor yardım edin lütfen

• bende de çıkıyo merak etme serverlar kapalı gelince update eder merak etme
  • Yani bende sorun yok dimi benim yapabileceğim bir şey deil

peki ne zaman gelir...
  • oyunu yükleken pacth dosyasını yüklemessen tabi açılmas bak üst konularda pacth dosyasının indirme linki falan vardır
  • yok sende bi sorun yok ne zaman gelir bilmiyorum bende onla uğraşıyorum derdimi bi türlü anlatamadım kendime bizim sro tayfasıda paso offline deli olacam
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:DiFFeReNT:.

oyunu yükleken pacth dosyasını yüklemessen tabi açılmas bak üst konularda pacth dosyasının indirme linki falan vardır

Genel bir sorun.
  • Ne zaman olduğunu bilen yok mu??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • patch dosyası felan ne oluyo arkadaşlar oyunu yeni kurduğunda direk update etmeye başlar sonra oyuna girersin fakat girmiyo çünkü serverlarda çalışma var uyarısı veriyo serverlar kapalı açıldığında başlar update yapmaya
  • peki hangisi doru :S patch i mi yüklüyeceim yoksa bekleyecek miyim...
  • sen bekle serverlar gelince direk update etmeye başlar serverlar yok şu anda mecbur bekleyeceksin yapabileceğin hiçbişey yok
  • Peki yardımın için çok teşekkür ederim
  • Arkadasım serwerlar war suan bence sizde bir sorun war... Ben suan serwera bağlanabiliyorum..
  • normal
  • biz neden bağlanamıyoruz o zaman ben oyunu tekrar kurdum ve update yapamıyorum nasıl bağlandığını anlatta bizde bağlanalım
  • Ekrana gelen hata nasıl bişey ??
  • konunun ilk başına bak görürsün hatayı serverlarda çalışma var diyo
  • ndn diceksin serverler ana makinaya baglı oldugu için iç ve dıs yani iç ip acarlarsa iç ana makinalar girer dısa acarlarsa dısar dakilere acık
    anlıcan içeri açıktır yada makina kapalidir
  • ilk defa rastladım o hataya bende anlamadım ki. Bilgisi olan aekadaslar inş cwp werirler.
  • piton allah seni inandırsın dediğinden hiçbişey anlamadım
  • KISACA ANA MAKİNADE ACIK BİZLERE KAPALİ VEYA MAKİNA KAPALIDIR ANLADINMI
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.