Şimdi Ara

Epic Games hile satışı yapan YouTuber’ların peşine düştü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Hile karşıtı tedbirler konusunda son derece katı olan Epic Games bu kez hile satışı yaptığını iddia ettiği iki ünlü YouTuber’ın peşine düştü. Firma içerik üreticilerini mahkemeye vermiş durumda.


     


    Örnek olacak


     


    Epic Games’in avukatlarının peşinde olduğu Golden Modz lakaplı Brandon Lucas ve Excentric lakaplı Colton Conter. 1.7 milyon takipçisi olan Lucas’ın Fortnite hileleri konusunda videolar yayınladığı, bu videolarda bizzat yer aldığı ve kendi sitesi üzerinden bu hileleri satışa sunduğu iddia ediliyor.


     


    Ayrıca Bkz.YouTube değer üretmeyen içeriklere reklam vermeyecek

    Avukatlar YouTube’a bir ihtarname göndererek hile ile ilgili videoların kaldırılmasını istedi. Ayrıca ikilinin tüm gelirlerine zararın ve mahkeme masraflarının karşılanması amacıyla el konulmasını da istiyor. YouTuber’lar ise masum olduğunu, davranışlarında herhangi bir problem olmadığını ve diğer içerik üreticileri ile aynı şeyleri yaptıklarını ifade ediyor.


     


    Epic Games tabiri yerindeyse hile yapanlara ibret-i alem olması açısından iki kişiyi mahkemeye vermiş. Özellikle hile yapmanın ve satmanın yarardan çok zararı olduğunun bilinmesini istiyor. Bu tür konulardan para kazananların gelecekte de aynı akibete uğrayacaklarını vurguluyor.


     







  • Sen karşındakinin hakkına saygı duymazsan sopayla döve döve sorarlar hesabını. Aslında hiçbir zaman ispat edilemese de değeri milyar doları aşmış şirketlerin kendi hesap sorma mekanizmaları olduğunu bilmeyen yoktur. Kibarca mahkemeye verdiler diyorlar. Ama mahkemelerin kasıtsız bile olsa doğru kararı veremediklerini biliyoruz. İçerik üretemeyen internet sülükleri de orjinal içerikleri sömürüyorlar. Youtube'da en çok iş yapan konulardan biri de PC ve mobil oyunlar.

  • Epic Games'in zaten hic acimazi yok :D

  • hak etmişler.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.