Şimdi Ara

İptal Edilen Shenmue Remake'e İlk Bakış

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Sega'nın iptal edilen Shenmue Remake'i gün yüzüne çıktı.
     
    Eurogamer'ın haberine göre, Sega bir zamanlar Shenmue'nun ve muhtemelen Shenmue II'nin remake'i üzerinde çalışıyormuş ve uzun bir geliştirme sürecinin ardından bütçe kısıtlamaları ve geliştirme süresinin gecikmesi sebebiyle iptal edilmiş.
     
    Ağustos ayında çıkış yapan Shenmue I & II remaster versiyonlarının aksine, remake daha yüksek çözünürlükte dokular, geliştirilmiş gölgeler, rendering iyileştirmeleri, üç boyutlu nesneler,  ortam aydınlatması ve geliştirilmiş NPC'ler dahil olmak üzere çok sayıda iyileştirme içeriyormuş.
     
    Eurogamer remake'in remaster versiyonları geliştiren ekip tarafından geliştirilmiş olduğunu söylüyor. Eurogamer, remake'in durumu hakkında yorum almak için Sega'ya ulaştı ancak henüz bir yanıt alamadı. Eurogamer'a göre "bu video buzdağının tepesini temsil ediyor ve önemli miktarda çalışma daha tamamlandı".
     
    Shenmue I & II remaster şu anda PlayStation 4, Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda. Serinin yeni oyunu Shenmue III 7 Ağustos 2019'da PlayStation 4 ve PC için çıkacak.
     
    Eurogamer'ın hazırlamış olduğu Shenmue Remake videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.








  • Allah belanı versin SEGA diyorum ve başka da bir söz bulamıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çöp Sonic oyunlarına para var bunami para bulamamış Sega ilgic
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Erkansins

    Çöp Sonic oyunlarına para var bunami para bulamamış Sega ilgic


    Son sonic oyunlarının bütçesiyle olacak iş değil o. Sonic oyunları 91 yılından beridir kendi stüdyosuna sahiptir. 98 yılın zamanları gibi ismini koydular Sonic Team olarak. Buna rağmen sega artık oraya bile para akıtmıyor. Ondan hep çöp çıkıyor. Bugün para götüren bir yer varsa o da Yakuza ve onun envai çeşit klonlarını yapan stüdyodur. Onun dışında hiçbirşeye para aktardığını sanmam seganın, o klonları yapacaklarına bunu yapsalardı işte. Dreamcast kullanıcılarının ahını aldılar. Ecco'lu Vectorman'li Jet Set Radio'lu envai çeşit ip'li firma gitti yerinde yeller esiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.