Şimdi Ara

YouTube değer üretmeyen içeriklere reklam vermeyecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • İçerik kalitesini korumak adına geçtiğimiz dönemlerde para kazanma şartlarını oldukça zorlaştıran ve şikâyet mekanizmasını daha hassas hale getiren YouTube yeni bir adım daha atıyor. Artık değer üretmeyen kanal sahipleri para kazanamayacak.


     


    Değer gerek


     


    Bir süredir bazı kanal sahiplerinin kendini tekrarlayan içerikler nedeniyle ortaklık programından çıkarılmaya başladığı belirtiliyor. Gelen eleştiriler üzerinde açıklama yapan platform; orijinal ve değer katan içerikler üretilmesi gerektiğini ve değiştirilmeden içerik yayına alan ortakların platformdan çıkarılacağını dile getirdi.


     


    Ayrıca Bkz.Facebook’ta yapay zekâ destekli 3D fotoğraf dönemi başladı

    YouTube’un değer katan içerik tanımı kapsamında bazı önemli ayrıntılar var. Örneğin daha önce yayınlanmış bir videoyu kanalınıza tekrar yükleyebilirsiniz ancak orijinal yorum, düzenlemeler veya dublaj gibi eklentiler yapmanız gerekiyor. Bir içeriğin tekrar tekrar yüklenmesi ve kanalın da bu içerikler ile dolu olması durumunda programdan çıkış söz konusu.


     


    YouTube ilk etapta programdan çıkaracağı ortaklara 30 günlük süre veriyor ve bu süre zarfında ortağın kanalını düzenlemesini istiyor. 30 gün sonunda ise düzelme olmazsa programdan çıkarılıyor.


     


    Bununla birlikte pek çok önemli içerik üreticisi kanalında sadece orijinal hazırlanmış özgün yapımlar olmasına rağmen YouTube’un haksız davrandığını ve kanalını uyarı sürecine aldığını ifade ediyor. YouTube ise bu politikadan vazgeçecek gibi görünmüyor.


     







  • Türkiyedeki youtuberların gözü yaşlı.

  • Ülkede batan çok olacak o zaman ??

  • ben bir belgesel yapacağım da ;
    youtube bu belgesel için hak ettiği maddi değeri verecek mi !?

  • yahudi asla paraya doymaz.
  • Hak ettiği maddi değer görecelidir ve şansa ve pazarlama becerisine bağlıdır. Ancak manevi değerini görmek için insanlara göstermelisin. Bazen ikisi birbirini tutmaz. Çok iyi yapımlar bile silinip gidebilir. Youtube'un hak ettiği değeri vermek gibi bir misyonu zaten yok. Tümüyle beceri işi. Bazen başarısız olmuş bir yapım farklı bir düzenlemeyle başarılı olabiliyor. Tümüyle sunuluş biçimiyle ilgili.
  • desenize 3n32 işsiz kalacak !

  • Youtube tam bir copluk. Girdigim zaman sadece kendi abone oldugum kanallarin akisina bakiyorum. Es keza trende tikladigimda kalite magmaya kadar dusuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • youtube her dilde denetliyor mu yoksa sadece görüntüye mi bakıyor. o zaman hep aynı arka plan kullanan ve hareket etmeden önemli şeyler anlatan isimlerin videoları ne olacak bilmediğimden soruyorum

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.