Şimdi Ara

Facebook Gaming Hub beta sürecine başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Oyun yayıncılığı sektörünün milyar dolarlık bir ekonomi haline gelmesi ile birlikte rekabet de artmaya başladı. Twitch ve YouTube Gaming platformlarının ardından sektöre giriş yapan Facebook, mobil tarafta beta sürecine başladı.


     


    Facebook Gaming Hub nedir?


     


    Facebook Gaming Hub bir süredir masaüstü versiyonda deneme aşamasındaydı. Facebook Gaming Hub ile oynadığınız oyunları takipçilerinize yayınlayabiliyor veya kendiniz farklı oyun yayınlarını izleyebiliyorsunuz.


     


    Ayrıca Bkz.Facebook tarihindeki en büyük veri sızıntısı yaşandı

    Blizzard ve Facebook arasında yapılan anlaşma gereğince, başta Overwatch olmak üzere tüm Blizzard oyunları Facebook Live üzerinden canlı olarak yayınlanabiliyor. Arkadaş listesinde bulunanlar ise yayınlara abone olarak akış başlamadan önce haberdar olabiliyor.


     


    Facebook oyun yayını hizmetini mobil platformlara da taşıdı. Hali hazırda Filipinler Google Play mağazasında denemeye sunulan uygulama şimdilik kullanıcılardan geri bildirim toplamayı amaçlıyor. Yayınları izleyen kullanıcılar ayrıca karşılıklı olarak Facebook oyunlarını da oynayabiliyor. Yıl bitmeden daha fazla ülkenin beta sürecine dahil edilmesi bekleniyor.


     

    Facebook Gaming Hub: Google Play

     


     


     


     





  • Bu saatten sonra Twitch'in rakibi yok.Youtube bile onu tahtından edememişse facebook gibi rezil bir firma hiç yapamaz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.