Şimdi Ara

Google, Chrome'un Android versiyonuna keşfet özelliğini getiriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arama devi Google'ın internet tarayıcısı Chrome yeni özellikler almaya devam ediyor. Google'ın şimdi de Chrome'un Android versiyonu için yeni bir içerik keşif arabirimini test ettiği ortaya çıktı.
     

    Önümüzdeki günlerde kullanıma sunulması bekleniyor

    Test edilen bu içerik keşif arabirimi kullanıcıların ilgisini çekebilecek yeni siteleri keşfetmelerine olanak sağlıyor. Google ziyaret ettiğiniz site ve içerikleri analiz ederek size çeşitli önerilerde sunacak. Test aşamasında birçok Hint web sitesinin olması bu özelliğin Hindistan üzeriden test edildiğini gösteriyor.
    Bu özelliği hemen kullanmak istiyorsanız tarayıcı adres satırına chrome://flags yazın ve "explore" diye aratın. Daha sonra karşınıza çıkan Explore websites seçeneğini "Enabled" durumuna getirin. Bu yeni keşif özelliğinin önümüzdeki günlerde tüm kullanıcılara açılması bekleniyor.
      







  • Opera, yandex browser, mozilla hepsinde hem mobil hem pc tarafında olan bir özellik. Eminim vivaldi, maxthon ya da brave gibi kimsenin bilmediği bir kaç browser'da daha vardır. Google browser piyasasını en geriden takip eden firma olmasına rağmen pazar payı nasıl en ileride olan firma olabilir aklım almıyor.

  • serobaba S kullanıcısına yanıt
    Cihazların yüzde 90 ında ön yüklü olarak geliyor

  • serobaba S kullanıcısına yanıt
    WhatsApp ile Telegram gibi düşünün, aynı hesap.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.