Şimdi Ara

FinCEN:'İran, ambargoları aşmak için kripto paraları kullanıyor.'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ABD Mali Suçları Engelleme Ağı (FinCEN), İran'ın ekonomik yaptırımlardan kaçmak için kripto para birimlerine başvurduğunu düşünüyor. Bu bağlamda, İranlı vatandaşların yaptığı işlemlerin incelenmesi isteniliyor.
     
    Kara Para Aklamayı Önleme (AML) ve Terörizmin Finansmanı ile Mücadele (CFT)’den gelen uyarılara göre bu durum, İran’ın global finansal sitemdeki rolünü risk altına sokuyor.
     
    FinCEN'e göre, 2013 itibariyle İran'ın kripto para birimi kullanımı oldukça büyük artış gösterdi. Ülkede kripto para kullanımı, bireyler ve kurumlar tarafından yapılan yaptırımlardan kaçınmanın bir yolu olduğu düşünülüyor.
    FinCEN tarafından:“Kurumlar, İran'da ortaya çıkabilecek ya da feshedilebilecek faaliyetler için Blockchain defterlerini gözden geçirmeyi düşünmeli.” açıklamasında bulunuldu.
    Özellikle ABD'nin uyguladığı ekonomik yaptırımlardan kaçınmak için öne sürülen çözümler arasında kripto para birimlerinin kullanılması ve onlar aracılığıyla bu ambargoyu delmek vardı. 







  • Bizim ülke de artık aynı yola girecektir.
  • Müneccim olmaya gerek yok bunu anlamak için. Hangi ülke olsa aynı şeyi yapar.

  • Biz de yapalım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten daha onceki boga sezonunun sebebi cinden cikarilan dolarlar idi. Uzun uzadiya yazabilirim ama zaten bilgili yatırımcı bunun farkinda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.