Şimdi Ara

Popüler çiftçilik oyunu Stardew Valley, iOS cihazlara geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Eric Barone tarafından geliştirilen ve Chucklefish tarafından yayınlanan, popüler çiftçilik simülasyonu oyunu Stardew Valley'in, 24 Ekim Çarşamba günü iPhone ve iPad cihazlara geleceği açıklandı. Oyunun Android versiyonunun ise yapım aşamasında olduğu belirtiliyor.

     


    Oyun için öğelere para harcamayacaksınız


    Yapımcı blogunda yayınlanan duyuruda oyunun 7.99 dolardan satışa sunulacağı duyuruldu. Yalnız burada önemli bir detay var. Zira bu oyunu ücretli olarak satın alırsanız, oyunun içindeki hiçbir öğeyi parayla satın almak zorunda kalmıyorsunuz.


    Stardew Valley, Harvest Moon video oyun serisinden esinlenerek geliştirilmiş bir çiftçilik simülasyonudur. Bu eğlenceli oyunda ölen büyük babasının harap çiftliğini düzene sokmak için tüm işlerini bırakan bir karakteri canlandırıyorsunuz. 3.5 milyondan fazla satan bu oyunun Android versiyonunun ne zaman yayınlanacağı konusunda ise henüz net bir bilginin olmadığını da belirtelim.

      







  • Oyunu oynamadım tam bilmiyorum ama umarım ikinci bir FarmVille dönemi yaşamayız.

  • Oyunun farmville ile alakası yok. Oyun için satın alma falan yok zaten. Ayrıca harika bi oyundur merakla bekliyorum androide geleceği zamanı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merakla bekliyorum ipad de oynamak zevkli olacak

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Harika bir oyun değil ancak alıp oynana bilecek seviyede. Oyunu çok sevenleri etkileyen kısmı çiftlik temalı bir oyunun rpg öğeleri ile birleştirilmesi, ama baştan söyleyeyim oyun bütün bu yönleriyle zayıf, her şeyden biraz eklenmiş şekilde. Oyuna soluk getirebilecek maden kısmı çok zayıf. Mekanları, burada karşımıza çıkan canavarlar çok basit, düşen eşyalarda bir tad ve bir vuruş mekaniği yok. Ne bileyim diğer kasabalılar olan dialoglar basit, Sadece oyunun çeşitli ve yüzeysel olması genel olarak zevkli ancak biraz kolay sıkmaya başlıyor, ipad'de falan pc başında oynamaktan daha fazla sarar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tostumm -- 13 Ekim 2018; 14:3:26 >
  • Ayda kaç para getirisi var bunun?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone'a geliyorsa işte ve otobüste daha fazla sıkılmayacağız demektir.
  • Bu oyunu çok övüyorlar. Keşke Android'e de gelse.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.