Şimdi Ara

Dev ekranlı Huawei Enjoy Max ile tanışın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Bugün Honor 8c ve MediaPad tabletini tanıtan Huawei hız kesmiyor. Birkaç gün sonra Mate 20 serisini görücüye çıkaracak olan firma ardından Enjoy Max adında yeni bir model daha tanıtacak.


     


    Huawei Enjoy Max özellikleri


     


    Huawei Enjoy Max modeli temelde Honor 8X Max ile aynı özelliklere sahip. 7.12 inçlik ekranında 2244 x 1080 piksel çözünürlük sunacak olan model 4GB RAM yanında 64GB veya 128GB kapasite sunacak.


     


    Ayrıca Bkz.Oyuncu odaklı Huawei Mate 20X geliyor

    Deri kaplama arka kapak ile daha Premium bir hissiyat yaratacak olan modelin 16MP + 2MP çözünürlüğünde çift arka kamerası ve 8MP çözünürlüğünde ön kamerası mevcut. 5000mAh kapasiteli batarya hızlı şarj olabiliyor.


     


    Huawei Enjoy Max modelinin önemli bir farkı var ki o da Snapdragon 670 yonga seti ile gelecek olması. Huawei 8X Max modelinde Snapdragon 660 yer alıyordu. Snapdragon 670 yonga seti performans tarafında yüzde 15-20 civarında, yapay zekâ işlemleri tarafında ise yüzde 50 civarında artış yaşıyor. Ayrıca 10nm süreci ile enerji verimliliği de önemli oranda artıyor.


     


    Bu haliyle Huawei Enjoy Max orijinal modele göre daha iyi bir performans sergileyecek diyebiliriz. Bu da onu bir tık daha öne çıkaracaktır. İyi bir fiyatlandırmayla Xiaomi Mi Max 3 karşısında avantajlı olabilir.


     







  • Huawei yi seviyorum ve Huawei kullanıyorum ama artık iki günde bir telefon tanıtmayı bıraksın allah aşkına telefon çöplüğüne döndü marka. Zaten hepsi de birbirine benziyor adam akıllı farkları yok.

  • 7 inç psikolojik bir sınır. 6.99 bile var ama 7 yok. Göz korkutucu... Artık cihazların bu büyümeleri bir yerde durmalı

  • Kertiksiz yapılsa daha hoş olurdu fikrimce. Büyük ekran karşıtları haberi okumasın zaten. Onlara göre de telefon var yüzlerce model.

  • Samsung'un izinden geliyor resmen telefon tanıtma konusunda

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bildiğin aynısı

    Dev ekranlı Huawei Enjoy Max ile tanışın
  • shimoda kullanıcısına yanıt
    yok malesef yok. olanlar da giriş seviyesinde takılıyor. bildiğiniz 4,5" - 5" arası ekranlı, kulaklık girişli, çentiksiz ve en kötü sd 660 seviyesinde işlemcisi olan varsa tavsiyelere açığım. büyük ekran tercih edenlerin seçeneğinin yanında küçük ekran seçeneği yok gibi, olanların da durumu malum o da türkiye' ye gelirse.
  • shimoda kullanıcısına yanıt
    Yüzlerce mi? Bu yıl piyasaya çıkmış 5 inç ve altında ekran, donanım olarak en az 3 GB ram- 32 GB depolama bulunduran güncel Android telefonlardan 10 tanesini yaz da görelim



    Habere gelecek olursak Enjoy max cep telefonu olmaktan çıkmış, fırıncı küreği kılığına girmiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya şu Snapdragon 670 i niye hiçbiri kullanmıyor anlamıyorum.
    Bi ara Snapdragon 625 takıntısı vardı. O bitti. Şimdi Snapdragon 636 ve 660 başladı.
    Niye kullanmıyorlar, niye bu kadar geriden geliyorlar, elde kalmış satılmamış işlemcileri mi alıyorlar bilemiyorum...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.