Şimdi Ara

The Legend of Zelda Özel Versiyonu NES – Nintendo Switch Online'a Eklendi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
44
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    The Legend of Zelda'nın özel versiyonu The Legend of Zelda: Living the Life of Luxury NES Open Tournament Golf, Solomon's Key ve Super Dodge Ball oyunları ile birlikte bugün Nintendo Entertainment System – Nintendo Switch Online uygulamasına eklendi.
     
    Nintendo Switch Online abonelerine özel olan uygulama sayesinde kullanıcılar çeşitli klasik Nintendo Entertainment System oyunlarını oynayabiliyor. Uygulama 20 oyunla çıktı ve her ay üç - dört oyun eklenmesi planlanıyor. Kullanıcılar online oynama özelliği sayesinde hangi oyun olduğuna bağlı olarak arkadaşlarıyla rekabet edebilir (ya da co-op), ekranını paylaşabilir ve kontrolcü arasında geçiş yapabilir. Nintendo Switch Online akıllı telefon uygulaması sayesinde oyun esnasında sesli sohbet de yapılabilir. 








  • Ninja Gaiden 3 - The Ancient Ship of Doom ne oyundur bir an önce sisteme gelirse iyi olur. O zaman oynadığımda bu ne böyle film gibi demiştim, nes sürümünün müzikleri hala efsanedir. Jurassic Park, Darkwing Duck, Goal 3, Alien 3 sistemdeki favorilerimden diğer bazıları. Onlarda gelince daha iyi olacak. Hala bu oyunları eski diye oynamamış varsa kendine çok yazık eder.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.