Şimdi Ara

iOS 12.0.1 güncellemesi ile iPhone Xs'lerdeki Wi-Fi ve şarj sorunları düzeltildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Teknoloji devi Apple'ın, iPhone Xs'in bazı sorunlarının üstesinden gelmesi çok da uzun sürmedi. Zira yeni model iPhone'lar piyasaya çıktığından beri kullanıcıların çeşitli sorunlar yaşadığı raporlanıyordu. Şirket yayınladığı iOS 12.0.1 güncellemesi ile bu sorunları ortadan kaldırdı.

     


    İki can sıkıcı sorun düzeltildi


    Apple ilk olarak her ne kadar tüm kullanıcıları etkilemese de iPhone Xs ve Xs Max modellerinin kablolu bağlantı üzerinden şarj edilmesini engelleyen bir aksaklığı giderdi. Zira bu hata, kullanıcıların şarj kablosunu takmalarına rağmen ekran uyandırılmadan şarj işleminin başlamasını engelliyordu. Artık kullanıcılar rahatça telefonlarını şarja takabilirler.


    Diğer bir düzeltme de iPhone Xs ve Xs Max modellerinin 5 GHz yerine 2.4 GHz hızında internete bağlanmaları olarak açıklanıyor. Kullanıcılar iPhone X'e oranla daha düşük bir internet hızından şikayet etmeleri sonucu ortaya çıkan bu durum da yeni güncelleme ile düzeltildi. iPhone veya iPad'inizde Ayarlar -> Genel -> Yazılım Güncellemesi kısayolunu izleyerek iOS 12.0.1 güncellemesini hemen yükleyebilirsiniz.

      







  • İyiki varsınız hiç haberimiz yoktu

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hatanın farkedilmesiyle, düzeltilmesi bir oldu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1000 dolar üstü fiyatlandırma ile gelen bir telefonun hatasının hemen çözülmesinden önce bu kadar kritik hatalarının olmaması beklenirdi.

  • O kadar para verdiler tabi ki düzeltmesi gelecek.

  • maxmania kullanıcısına yanıt
    Senin bile hataların kuurların var :D
  • İos 9.3.2 den geçtim 12 ye şarj daha çabuk tükenmeye başladı cihaz : ıphone SE

  • maxmania kullanıcısına yanıt
    Evet zamanında tanıtılan Note 7 yi unutun tabi...
    Hiçbir markanın fanatiği değilim ikisinide överimde döverimde banane bizi birbirimize düşürürler arka planda ise Apple'ın çok iPhone satması Samsung'un karına olur...
  • şimdi bizim apple boy lar paramızla kısa süre rezil olduk diye sevinirler...
  • ben marka fanatiği değilim, fiyat/performans ve dayanıklılık, kullanışlılık odaklı aldım telefonumu ve başka teknolojik ürünleri. başkalarına da hep o yönde tavsiyede bulundum. samsung markasından da note 4 ve s3 döneminden beri mesafeliyim, fiyat seviyesi de pek uymuyor bana. hepsini eleştiririm, hele 3. senesi dolan z5 compact telefonum var onun eksikleri yüzünden sony'i de eleştiririm. malesef benim istediğim tarzda telefon üreten piyasada kalmadı, hiç bir marka eleştiriden muaf değildir. iphone tavsiye ettiğim de oldu, her ne kadar bana uymasa da ama şu son 2 senedir hiç bir telefon markasının savunulacak tarafı kalmadı.



    ben de kusursuz değilim ama ben ürün değilim ve beni mükemmel diye pazarlayan yok. pazarlayan olursa ona söyleyebilirsiniz; ee bu mükemmel değil diye




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.