Şimdi Ara

Bahçeşehir Üniversitesi, Digital Oyun Tasarımı Bölümünün Müfredatına 'Oyun Haberciliği' Dersi Ekledi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
         Bahçeşehir Üniversitesi, Digital Oyun Tasarımı bölümünün müfredatına "Oyun Haberciliği" dersi eklediğini ve İletişim Fakültesi'ndeki tüm öğrencilerin bu dersten faydalanabileceğini duyurdu. Oyun haberciliği dersinin öğretim görevlisi ise LEVEL dergisinin kıdemli editörlerinden Ertuğrul Süngü olacak.
     
     
     




  • Baba ben karar verdim. Hıh oğlum hangi mühendislik? Digital Oyun Tasarımı bölümünü, hem müfredatında Oyun Haberciliği dersi de varmış tam istediğim gibi. Babanın cevap: Boş işler onlar, aç kalırsın. Bence çok güzel bir gelişme ama Ülke gerçeği vol 213577112'lik bir durum bu.
  • Zaten haberler yabancı sitelerden kaynak göstererek alınmıyormu neyin dersi alınacak link nasıl eklener onunmu öğretecekler

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Saçma ve gereksiz olmuş bence Oyun haberciliği dersi direk İletişim, habercilik bölümüne koyulabilirdi. Dijital Oyun tasarımcısının habercilikle işi olmaz.Türkiye işte burası.Tarih bölümünde matematik koyarlar sağlık bölümünde hukuk dersi koyarlar
  • aykut291 A kullanıcısına yanıt
    Tarihte matematiği bilemem ama her bölüm için hukuk dersi verilmesi önemli ve gerekli bence. Meslekle ilgili belli temel hak ve hükümlerin avantaj sağlayacaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deliliktir D kullanıcısına yanıt
    Yani mecazi anlamda söyledim zaten.Eğitim sistemimizin nekadar kötü olduğunu beliertmek amacıyla yaptım. Belli başlı konularda evet verilmeli.İş kanunları mesela anayasanın belli başlı kanunları bunlar her bölümde verilebilir.Ben işletme bölümü okudum.Mesleki olan derslerim çok iyiydi ama istatistik dersinden 1 senem uzadı.İşletme okuyan birine nie istatistik dersi verirsinki ? Veya verdin niçin benim okulu bitirmeme engel olsun? He dersin istatsitik dersi işletme bölümü için önemli bir ders aynı dersi İktisatta veriyor kamu yönetim bölümündede veriyor hatta halkla ilişkiler bmlümündede veriyolardı.İstatistik ve matematikten anlasaydım işletme bölümü okuyor olmaz gider mühendislik okurdum gibi gibi.
  • Okuyan var mı forumda bu bölümü?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hem oyun haberciliği ve yapımı konusunda öğrenciler desteklensin Türk şirketler kurulsun AAA oyun yapan

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.