Şimdi Ara

Su damlası çentiği ile dikkat çeken Oppo F9 ülkemize de geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Çinli Oppo’nun özellikle ön kamera ve batarya teknolojileri konusunda dikkat çeken F9 akıllı telefon modeli ülkemizde de farklı kanallardan satışa çıktı. Modelin iki versiyonu da bulunabiliyor.


     


    Oppo F9 özellikleri ve fiyatı


     


    Oppo F9 ön kısımdaki küçük çentiği ile bir nebze de olsa pek çok kişinin rahatsız edici bulduğu görüntünün önüne geçmeye çalışmış. Firma bu tasarım Su Damlası adını veriyor. Ekranın kasaya oranı yaklaşık yüzde 90 seviyesinde.


     


    6.3 inçlik ekran 2340x1080 piksel çözünürlük barındırırken Gorilla Glass ile de korunuyor. Arka kısımda yer verilen elmas desenli tasarım sadece belirli açılardan bakıldığında ortaya çıkıyor.


     


    Ayrıca Bkz.LG gelirlerde rekor kırıyor, mobil bölüm halen kayıplarda

    Önceki F7 modeli gibi MediaTek’in Helio P60 yonga setinden gücünü alan akıllı telefona 4GB/6GB RAM bellek ve 64GB arttırılabilir depolama kapasitesi eşlik ediyor.


     


    Arka kısımda 16MP+2MP çözünürlüğünde büyük pikselli çift sensör yer alıyor. Bulanıklık efekti verebilen kamera sistemi yapay zekâ ile 16 farklı sahneyi tanıyarak en iyi ayarları yapıyor. Ön kamera ise 25MP çözünürlüğünde ve yapay zekâ ile HDR desteği sunuyor.


     


    Telefonda yer alan 3500mAh kapasiteli batarya VOOC hızlı şarj ile desteklenmiş. Sadece 5 dakika şarj ile 2 saatlik konuşma süresi sağlanabiliyor. Firma herhangi bir aşırı ısınma yaşanmaması için adaptörden şarj soketine kadar 5 bileşeni seviye 5 koruma ile iyileştirmiş.


     


    Oppo F9 modelinin 4GB RAM kapasiteli versiyonu Migros sanal mağazalarında 3299TL fiyat etiketi ile satışa çıkmış durumda. 6GB RAM kapasiteli versiyon ise farklı platformlarda 3899TL fiyat etiketi ile bulunabiliyor.


     







  • Garanti durumu nasıl acaba? Eğer düzgn bir garanti sağlanabiliyorsa ( çünkü altından bile olsa çin işi telefon) alınabilir. Fiyat/performans oranı oldukça kabul edilebilir.
    Çin işi diyeceğim diye kızacaklar. Biliyorum her telefon çinde üretiliyor ama bendeki s5 4 yıldır taş gibi duruyo (keza iphone 6 da öyle), fakat arkadaşımın mi5 i, 1.5 senede şarj soketi, batarya şişkinliği arızası verdi, gözümüzün önünde kamera lensi düştü. O yüzden çinli bir telefonu gerçekten ucuz bir fiyata alamıyorsanız garantisine dikkat edin bence

  • 200 euroluk cihaz 3300 lira hemen alalım Keriz.avi resmen.
  • SertyAdams kullanıcısına yanıt
    Cihazın yurtdışı fiyatı 200 değil 252 euro (Kimovil) ki bu da %60 vergi ile 2900 TL eder, yine de şu anki fiyat yüksek, V30 Plus gibi bir telefon 2799 TL'ya satılıyorken hem de... Tabi aslında bu LG Türkiye'nin yaptığı güzellik çünkü V30 Plus Avrupa'da 500 Euro civarında, bu fiyattan getirip satmaya çalışsa biri vergilerle 800 euro eder ki bu da 5700 TL demek...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 7 Ekim 2018; 1:28:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bloodin kullanıcısına yanıt
    Ederi 200 demek istedim. V30 evet uygun ama LG pişmanlıktır.
  • SertyAdams kullanıcısına yanıt
    V30'da G serileri gibi kronik problemler yok, inanılmaz temiz ve güzel, sorunsuz cihaz, fiyatını dikkate alırsak şu anda piyasanın en iyi cihazı, Amazon Türkiye'de 2700'e kadar da düşmüş :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alınmaz
  • Şu telefonları şu fiyatlara gördükçe üzülüyorum gerçekten. Tabi sadece telefon değil ama 16+2 mp arka kamera MediaTek işlemci ve 3900 lira. He tabi birde ithalatçı garantili. Gerçekten yazık şu paralara. Ülkedeki krizi göz önüne alırsak bu tarz pahalı eşyaları alırken 2 kere değil 10 kere düşünmek lazım. Şahsen 4000 liram olsun en son bakacağım telefonlardan birisi olur heralde. Yani bu paraya 2. El veya sıfır mis gibi telefonlar var. Ne zaman bir telefon haberinde MediaTek görsem direkt telefon benim gözümde bitiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garantisi yok. Bunu göze almak gerek.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İthalatçı garantili olunca sıkıntısı büyük oluyor. Bunun sıkıntısını çekmiş birisi olarak tavsiyem alıyorsanız telefonunuzu pamuklara sarın öyle kullanın, yada ithalatçı garantili telefondan uzak durun. Özellikle Delta Servis olanlardan.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ithaltci cihaz alacaklar kurumsal firmalardan alsin ki ilerde cihaz bozuldugunda tuketici hakem heyetine verebilin. Misal migros,hepsiburada saticili cihaz vs. N11 , gittigidiyor ve hb nin baska magazlarindan almayin muhatap bulamayabilirsiniz (sadece ithalatci garantililer icin diyorum).

  • 2000+2500 tl civarı olursa alınır şu anda en düşük fiyat xiaomi de daha büyük marka orta segments isterrsen en az 3000 tl samsung sony lg v.sşu an iyi bir cihaz istiyorsan en az 3000 tl ödemen gerek.

  • Bu fiyata mediatek yongalı bir cihaz satın almam. Bence geldiğiniz gibi geri dönün yoksa ilerde kelepir fiyata vermek zorunda kalacaksınız telefonları

  • şunu belirtmekte fayda var özelllikle çinli telefonlar genelinde kronik problemi yok demek için henüz çok erken.hafızalara kazınmış markalarda lg ve sony telefonlar başı çekiyor bunun en önemli sebebi satış rakamı ve müşteri geri dönüşleri oluyor.telefona gelirsek bu fiyatlara çinli markalardan uzak durmak gerek.

  • 3300 liraya garanti de yok, Mediatek den dolayı geleceği de yok. Hiç riske girilecek cihaz değil. Üstüne 6.3 inç de 3500 batarya cidden niye gelmiş ki bu telefon.

  • SAR değeri çok yüksek bu telefon sıkıntılı.
  • Su damlası çentiği değil avatar çentiği diye dedik daha önce.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok pahalı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • haberde telefonun ön tarafı yok. Şaka gibi!

  • Helio p60 oldukça iyi bir işlemci. Diğer konularda haklisiniz aşırı yüksek bir fiyat ile girdiler. Oppo oldukça innovatif bir firma bence.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.