Şimdi Ara

Google Haberler uygulamasına gece modu özelliği geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Son günlerde Android Mesajlar başta olmak üzere pek çok Google uygulamasına gece modu özelliği geliyor. Görünüşe bakılırsa o uygulamalardan biri de Google Haberler. Google Haberler, Eylül 2002 yılında Google tarafından hizmete sokulmuş ve 4000 farklı haber kaynağından sürekli güncellenen haberler içinde kullanıcıların aradıklarını bulmalarını sağlayan bir servis. Haberleri konularına göre sınıflandırmakta ve en son gelişmeleri güncel olarak kullanıcılara aktarmakta.
     
    David isminde bir Reddit kullanıcısı, Google Pixel 2 XL cihazında kullanıyor olduğu Google Haberler uygulamasına gece modunun geldiğini belirterek aşağıda yer alan ekran görüntülerini diğer kullanıcılar ile paylaştı. Şu an sınırlı sayıda kullanıcı tarafından erişilebilen özellik, çok büyük ihtimalle uygulamanın 5.5 güncellemesi ile tüm kullanıcılara ulaşmış olacak.
     
     
     
    Gece modu, geceleri veya karanlık ortamlarda telefon ekranınıza bakarken gözlerinizin daha az yorulması için kullanabileceğiniz bir özellik. Ayrıca akıllı telefon ekranları, koyu renkleri gösterirken daha az güç harcıyor. Dolayısıyla gece modu özelliğini kullanmak, pil ömrüne de katkı sağlıyor.
     
    Google Haberler uygulamasını Android kullanıcıları buradan, iOS kullanıcıları ise buradan indirebilirler.







  • 16 yılda Google uygulamalarına gece modu getirdiğine göre bizim uygulamalarımıza 2-3 seneye getirsek iyidir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Koyu tema seçeneğinin diğer sosyal paylaşım sitelerine de gelmesi şart. Özellikle Facebook mobil uygulaması için pil konusunda baya avantaj sağlar. Hatta tarayıcılar için bile böyle bir seçeneğin olması harika olur. İsteyen kullanır sonuçta.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 6 Ekim 2018; 18:27:43 >
  • Samsung İnternet Browser'da var.

    Bütün cihazlarımda memnuniyetle kullandığım tek browser'dır. 👍



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulstar -- 6 Ekim 2018; 15:46:23 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Google'ın uygulama isimlerinin başına Google ibaresi eklemesi çok kötü duruyor. Keşke kaldırabilseler veya iOS buna izin verse de biz değiştirsek. Google Haberler o kadar uzun ki sığmıyor uygulama ismi olarak :(

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.