Şimdi Ara

Huawei P20 Pro'ya zam geldi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
3.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  

     

    Huawei, yaklaşık iki hafta sonra tanıtacağı Huawei Mate 20’nin tanıtımı öncesi Huawei P20 Pro’nun fiyatına zam yaptı. Huawei P20 Pro’nun fiyatı yaklaşık 1500 TL arttı. Huawei P20 Pro, zammın ardından 6999 TL’ye satılıyor.
     

    Huawei P20 Pro’nun fiyatı uzun zamandır 5000 TL ile 5500 TL arasında seyrediyordu. Vatan Bilgisayar, Teknosa gibi zincir marketlerde 6999 TL’ye listelenmeye başladı. E-ticaret sitelerinde henüz zamlı fiyatlara geçiş yapılmadı.

     

    Huawei Mate 20 Pro'nun fiyatı 10 bin lirayı bulabilir

    Fiyat değişikliğinden Huawei P20 etkilenmedi. Zincir marketlerde ve e-ticaret sitelerinde 3999 TL’ye satılmaya devam ediliyor. Yeni fiyatıyla Huawei P20 Pro, 7999 TL'ye satılan Galaxy Note 9'un ardından Android telefonlar arasında en pahalı model olarak tepede bulunuyor.

     
    Huawei P20 Pro'nun fiyatının 6999 TL’ye yükselmesi, Huawei Mate 20 ve Huawei Mate 20 Pro fiyatı ile ilgili endişe yaratıyor. Huawei Mate 20 ve Mate 20 Pro, bu telefondan daha yüksek fiyatla satışa sunulacağı için firmanın yeni amiral gemisi modellerinin fiyatlarının 10 bin TL’ye yaklaşacağını söyleyebiliriz. Huawei Mate 20 ailesi, 16 Ekim'de tanıtılacak.








  • Bravo işte beklediğimiz hareketler bunlar Huawei senin neyin eksik Apple dan. Bir de siz vurun vatandaşa helal valla.

  • Millete hayret ediyorum s9+gibi kaliteli Orjinal telefon varken nasıl parayı bunun gibi herşeyi kopya ve hileli telefona veriyorlar.

  • Şaka gibi ya 4.300 dü 2 ay önce. Yeni modelleri çıkınca düşer o zaman alırım bu telefonu diyordum, tam tersine 2 kez fiyatı arttı. :)

  • Zam değil zamcık.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • benim anlamadığım s9+ kadar bir telefonu ondan neredeyse 2500 lira pahalıya satacağını nasıl düşünebiliyorlar? Hadi Apple ı anlarım adamlar ios ekosisteminin fiyatı bu diyebiliyorlar ama sen androidsin hiçbir avantajın yok ki senin diğer markalara göre. 3500 liraya lg g7den 2 tane alırım ısındıkça şarjı bittikçe diğerine geçerim yine de 7000 lira bu telefona vermem ki nasıl bi kafa yaşıyosunuz?

  • Bu fiyata zor satarlar ve herkesi Iphone'a yönlendirirler. Kaldı ki Note 9'da köşeden gel gel yapar..

  • Gelen geçen Apple a gömüyor da sözde kullanıcı dostu uzak doğulu firmaların arta kalan yanları yok.

  • fiyat seviyesi ortada olduğu için tercih edicektim hatta mate 20 pro çıksın öyle alırım dediydim iyikide almamışım. Kamera sorunları artmaya başlasın ozaman görüşürüz :P
  • Bu ara yerli telefon kullanıyorum 800tl ye geldi,oıs li kamerasıda, güçlü müzikçalarıda, net ekranıda var pilide akşamı görüyo enayi gibi binlerce lirayı bunlara vermem....

    Huawei P20 Pro'ya zam geldi!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcebi001 -- 2 Ekim 2018; 14:56:0 >
  • 1500 TL zam nedir? Bari 103 daha koyup asgari ücrete fitleseydiniz.

    O zam tutarı kadar 2 telefon alınır.

  • Bu ürün yurt dışında 900 dolar. Bu %18 kdv + %25 ötv + %10 trt payı eklenince 1460 dolar yapıyor. Şuan ki dolar kuru ile çarpımı ise 8.770 tl yapıyor. Firma son kullanıcıyı düşünerek fiyatları düşük tutmaya çaba gösteriyor. Bu maddi yüke rağmen fiyatları düşük tutuyor ama eleştiren yine eleştiriyor.

    Huawei firması samsung firmasından aşağıda kalan bir firma değil. P20 modeli p10 ile kıyaslanınca çok fazla ilerlemenin olduğu bir model iken. s9+ s8+ ile kıyaslandığında nerede ise hiç ilerleme içermiyor. Tek ilerleme kamera tarafında ama p20 pro ondan geri kalmıyor.

    Samsung kendi sitesin'de s9+ için 6000 tl istiyor. Huawei daha pahalı kaldı doğru ama note 9 çıkışı ile ucuzlayan s9+ ile mate 20 çıktıktan sonra ucuzlayacak p20 pro var. Türkiye pazarındaki yerinden emin olmayan samsung ile 1. olma yolunda ilerleyen huawei var.

    Telefonu sadece işlemciden ibaret bilenlerin testinde yapılan hile sonucu hileci deniyor. Bu hile yanlış buna itirazım yok ama o testlere bakanlarda bunu biraz hak etti.









  • Kopyala-yapıştır firma zam yapmış hayırlısı olsun :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siyah Tavsan -- 2 Ekim 2018; 15:26:29 >
  • Samsung note 9 u 8000 e yükseltti ne oldu! Seve seve aşağıya çekti. Piyasada ise 6000 bin civarı satılıyor. Huawei 7000 yapsa da sonu note 9 gibi olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen öyle xiaomi oneplus meizu gibi düşük fiyata aynı performansı veren markalar varken buna bu kadar vermek parayı çöpe atmak olur

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Zam değildir, istikrar güncellemesidir.

  • ercument007 kullanıcısına yanıt
    10 numara yorum tebrik ederim.

  • ercument007 kullanıcısına yanıt
    Şunu gözden kaçırıyorsunuz: Evet, ülkemizde telefon fiyatları üzerindeki vergi yükü diğer ülkelere göre çok yüksek.
    Yurtdışı fiyatları emsal göstererek üzerine vergileri ekleyerek elde ettiğiniz sonuç pek de doğru değil.
    900 doların içindeki o ülkedeki vergiler, ülke ofisinin karı ve satıcı karı da var.
    Şu anda Apple Xs modelini 4000 TLye satsa hiçbir marka bunun üstüne çıkmaya cesaret edemez.
    Fiyatı, arz/talep ve rekabet belirliyor.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.