Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ^^^DH FİAT UNO CLUBU^^^

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: on_there
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Motorlu Araçlar Dünyası] >> Markalar >> Fiat >> Cevap: ^^^DH FİAT UNO CLUBU^^^ Sayfa: <<   < önceki  9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
sonmezhasan

22 Eylül 2007; 0:58:22 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: unocu

quote:

Orjinalden alıntı: pashamm

quote:

Orjinalden alıntı: receppal

walla bende 165/65/13 vardı,değiştirdim 175/70/13 ile,araba kendine geldi diyebilirim.bi kere yoldaki en ufak taşı bile hissediyodum artık ufak çukurları bile hissetmiyorum:)önceki lastiklerle yokuş çıkmak ızdıraptı(patinaja kaçıyordu),şimdi banamısın demiyor.kesinlikle çok yakmıyor.ben bir fark görmedim.kısaca arabamın konforu arttı..tek eksisi virajlara eğerki hızlı girerseniz yanlama yapıyor,zaten bu arabaylada viraja hızlı girmek akıl karı değil..!!

175/70 ler davlumbaza sürtmüyomu benimde vardı değiştirmek zorunda kaldım

HİÇ PROBLEM YOK TEK KELİMEYLE -SÜPER... İŞTE RESİMLERİ HİÇ SÜRTME FALAN YOK İÇ YANAKLARIDA SÜRTMÜYO

Ufaltılmış ön izleme resmi

Ufaltılmış ön izleme resmi

yaylara takozu dayarsan sürtmez o zamanda at arabası konforu verir

sonmezhasan

22 Eylül 2007; 1:05:41 

quote:

Orjinalden alıntı: TatanQa

@dokuyan---> Hayırlı uğurlu olsun Uno nuz..

60S almak isteyen arkadaşım , yine yazdım yine yazacağım 60S leri direkt es geç.. 70s al başın ağrımasın , rahat edersin... bir bildiğimiz olmasa söylemezdik.. istersen bu topici iyice oku nedenleri bol bol yazıyor..

bence senin pek bildiğin bişey yok hemşerim 60 s ler yerli unolara göre sorunsuz denebilir forumdaki sorunlu unoların hepsi 70s ler ve sx ler 60 s ler italyan malı olduğu için daha sağlam arabaya bakmayı bilmeyen adamların eline hangi araba geçse haşat ederler yeterki arabanı sev bu forum da 60 s leri hurda gözüyle bakan üç beş gerzek galerici lafıyla yorum yapanları kınıyorum bi araç hakkında yorum yaparken en az bir iki yıl binmeniz gerekir ve kendi yanlışlarınızıda hesaplamalısınız 93 60 s sahibiyim çok şükür bir sorunum yok araç 3 yıldır bende yağını suyunu benzinini koyup basıp gidiyorum canımın istediği yere.

ahmetirmak

22 Eylül 2007; 9:35:09 

klimayı soran arkadaşım için resmini yolluyorum ve yanına birde araç resmini ekliyorum

Ekteki dosya (2)

ahmetirmak

22 Eylül 2007; 9:39:26 

arkadaşlar aracımda lpg yok ve bana göre sanki çok yakıyor 350 -380 ykr yakıyor gibi sizce şehir içi normalmi bakımları tamam buji, hava flitresi, triyer kayış felan hepsi yeni, serviste test cihazınamı bağlatayım, birde araca tüp taktırsam bana kaç paraya mal olur, 3 ay içinde devrini alacağım önce taksam en azından 2 defa ruhsat değişmez diye düşünüyorum, araç 97 sxie 7200 aldım 500 masraf ettim, acaba devir ve tüp dahil bana kaça patlar ve sizce edermi, klimalı olduğunu unutmayın

PARMAKSIZ

22 Eylül 2007; 9:45:46 

ahmetirmak,aracın hayırlı olsun resimdeki klima ünitesi bana değişik geldi.Daha önce orjinal klimalı sx ler gördüm ancak onlardaki ünitede yalnız a/c tuşu vardı.Sendeki sağ taraftaki düğme ne işe yarıyo

ahmetirmak

22 Eylül 2007; 9:59:44 

içeriyi havalandırma düğmesi sigara felan içildiğinde içeriyi temizliyormuş, gerçi ben sigara içmiyorumya :))

PARMAKSIZ

22 Eylül 2007; 10:15:40 

peki birşey daha sormak istiyorum,klima yı ayrı kaloriferi ayrı düğmelerle mi çalıştırıyorsun.Yani normal de klima çalıştırmak istersen a/c tuşuna basarsın klima devreye girer ve kaloriferin 1-2-3 tuşuna basarak hızını ayarlarsın.Sen klima için ayrı kalorifer için ayrı tuşları mı kullanıyorsun

ahmetirmak

22 Eylül 2007; 11:44:20 

evet klima 3 devir çalışıyor, havalandırmada 3 devir, normalde klimayı 1 devirde açıyorum kaloriferi de 1 veya 2 hangisi uygun olursa çok sıcakta klimayı 2 ye felan çıkarıyorum, ama uzun yolda en ideali 1 e 1 çok güzel bir hava oluyor içeride gerçekten çok şart ve motoru hiç yormuyor ilk kalkışta çok az farkediyorum

ahmetirmak

22 Eylül 2007; 11:47:08 

birde şunu söylemek istiyorum normalde klimayı isterseniz 3 konumda bekletin üste klorifer düğmesini açmadığınız sürece çalışmıyor galiba siz bunu sormak istemiştiniz, yani yaz aylarında örnek 1 de kaldığını düşünün sadece kalofireri açınca her ikisi birden devreye giriyor

ahmetirmak

22 Eylül 2007; 11:53:32 

sayın arkadaşlar ürünün benzin yakması hakkında bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olurmu ben 350-380 ytl arası yakıyorum

PARMAKSIZ

22 Eylül 2007; 12:32:12 

teşekkür ederim.Yakıt sarfiyatın gerçekten yüksek aracının enjektörünü bir kontrol ettirmeni tavsiye edebilirim.Normalde 220-250 kuruş olması gerekir.Tabi sende klima faktörü biraz etkiler ama yinede yazdığın rakam yüksek

abuç

22 Eylül 2007; 23:23:37 

buda benin FERHAT

Ekteki dosya (1)

TOPRAK 58,MEKAN 40,VATAN TÜRKİYE !

YARI DALGALI OLMAMALI DENİZ,
YA DURMALI YA KUDURMALI.
SONUNA KADAR GİRMELİ HANÇER,
YA KININDAN HİÇ ÇIKMAMALI
maki59

23 Eylül 2007; 0:03:55 

arkadaşlar selam aksamda yazmıstım benım arabada kalerıfer ota gozlerden soguk ufluyo ne yapmam lazım
ali119

23 Eylül 2007; 1:38:20 

Orta sadece soğuk üfler arkadaşım. Kaloriferi açsan bile oradan sadece dışarıdaki hava geliyor. Herhangi bir sorun yok.

extreme84

23 Eylül 2007; 16:23:42 

quote:

Orjinalden alıntı: sonmezhasan

quote:

Orjinalden alıntı: TatanQa

@dokuyan---> Hayırlı uğurlu olsun Uno nuz..

60S almak isteyen arkadaşım , yine yazdım yine yazacağım 60S leri direkt es geç.. 70s al başın ağrımasın , rahat edersin... bir bildiğimiz olmasa söylemezdik.. istersen bu topici iyice oku nedenleri bol bol yazıyor..

bence senin pek bildiğin bişey yok hemşerim 60 s ler yerli unolara göre sorunsuz denebilir forumdaki sorunlu unoların hepsi 70s ler ve sx ler 60 s ler italyan malı olduğu için daha sağlam arabaya bakmayı bilmeyen adamların eline hangi araba geçse haşat ederler yeterki arabanı sev bu forum da 60 s leri hurda gözüyle bakan üç beş gerzek galerici lafıyla yorum yapanları kınıyorum bi araç hakkında yorum yaparken en az bir iki yıl binmeniz gerekir ve kendi yanlışlarınızıda hesaplamalısınız 93 60 s sahibiyim çok şükür bir sorunum yok araç 3 yıldır bende yağını suyunu benzinini koyup basıp gidiyorum canımın istediği yere.

walla arkasım bende yaklasik 1 sene uno 60s kullandım o araca aldıgım fiyatın 3te 1 i kadar masraf ettim .yinede adam oluyo bikere aracta vites sorunu var 2. ve 3. vites ler genelde arızalidir ve kolay yaptirilamaz .çünkü vites burclari bulunmuyor. bi kere ön takimlari hasta .motor üst kapak contasindan yağ kaçirir. genelde kaloriferleri arizali .ve motor hacmi kçük oldugu için çok benzin tüketir. ayrica .araci bikere aldinmi ne parça bulabilirsin nede bidaha sata bilirsin . tamirciye araci götürdünmü bikere ağaz burun eğen cok olur. ve piyasada pek sevilen bir arac degildir. alacak arkadaslara tavsiyem 70 s veya 70sx lere baksinlar.

extreme84

23 Eylül 2007; 16:48:43 

Technical specifications of 1989 Fiat Uno 60 S Carfolio.com ID 28501
bodywork

Type= 4/5S HBK
Designer
Number of doors =5

Viewing specifications of 1989 Fiat Uno 60 S
dimensions & weight

Wheelbase= 2362 mm 93 in

Track front =1345 mm 53 in

rear =1300 mm 51.2 in

Length =3689 mm 145.2 in

Width= 1562 mm 61.5 in