Bu kasayı almayı düşünüyorum mod için çok uygun gözüküyor yandaki fan önemli değil çıkartırım keser pencereli yaparım önden görünüşü çok şık ama kasanın boyutlarını hiç bir yerde bulamadım,kasa hakkında detaylı bilgi kaynağı yok yardımcı olursanız sevinirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnlyHero -- 12 Nisan 2007; 21:12:16 >
Kasa detaylarını aradım ama hiç bir özelliği yazmıyor veya ben bulamadım. Feel'ın kendi sitesinde yazıyodur ama kendi sitesini bile bulamadım.
Kasa büyük ihtimal Feel Hurricane boyutlarındadır.
Güzel ve kullanışlı gözüküyor , yandaki 25 lik fan çok işe yarar plexi taktığında onuda takarsın plexi üzerine. İçinin görünmesini biraz engeller ama mod yapcam diye güzelim hava akımını mahfetme. Önde 12 lik fanın altına bir fan daha takılabiliyormu ? Oraları delikli yapmışlar sanki fan takabilsinler diye. Galiba ürün hepsiburada.com stoklarında yok. Ama kasa modifiye edilir gibi. Usb,ses,v.s. lerinde öne konulması çok iyi olmuş , feel hurricane de kasanın sol tarafında olduğu için takmak zor oluyor kullanışsız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhany -- 12 Nisan 2007; 21:26:12 >
Scott Voltage YZ 2 Street, FreeRide Alexrims DH22 ön-arka çember, DT Swiss teller, Deore göbek, CST 2.35 cross lastik, Deore LX Hidrolik disk-ön xt / arka deore lx rotor, Easton gidon, Borla kısa gidon boğazı, Alivio tek dişli aynakol, Truvativ Gergi
Bu kasa hurricane serilerinden daha iyi soğutma sağlar.En azından görüntüsü bu yönde.Her iki feel hurricane yi kullanan biri var mı hangisi daha iyi bir değerlendirse.
bu kasayı kullanmadım ama iki feel hurricaneyide kullandım ama tahminim iyi bi sogutma saglar o kasa ama illa alacam dersen feel tavsiye etmiyorum bunu söleyim
Vay canına aradan 1 yıl geçmiş. Bir yıl önce sormuştum yok mu kullanan diye. Ben aldım ve 1 yıldırda kullanıyorum. Gerçekten soğutma ve sessizlik açısından feel'in en mükemmel kasası. Bu benzeri kasaları diğer markalardan 300 ytl civarı da bulabilirsiniz. Ancak fiyat performans şampiyonu Feel.