Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
FEEL MESHCOOL

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Pc Modifikasyon >> Projeler >> FEEL MESHCOOL Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
OnlyHero

12 Nisan 2007; 20:34:06 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Bu kasayı almayı düşünüyorum mod için çok uygun gözüküyor yandaki fan önemli değil çıkartırım keser pencereli yaparım önden görünüşü çok şık
ama kasanın boyutlarını hiç bir yerde bulamadım,kasa hakkında detaylı bilgi kaynağı yok yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnlyHero -- 12 Nisan 2007; 21:12:16 >

İntel E6320 GIGABYTE P35-DQ6 4 GB Corsair Dominator DualKit DDR2 1066Mhz CL5 MSI 8800GTS OC Edition
Thermaltake Toughpower750W

Philips 220XW CoolerMaster Centurion
batuhany

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

12 Nisan 2007; 21:25:15 

Kasa detaylarını aradım ama hiç bir özelliği yazmıyor veya ben bulamadım. Feel'ın kendi sitesinde yazıyodur ama kendi sitesini bile bulamadım.

Kasa büyük ihtimal Feel Hurricane boyutlarındadır.

Güzel ve kullanışlı gözüküyor , yandaki 25 lik fan çok işe yarar plexi taktığında onuda takarsın plexi üzerine. İçinin görünmesini biraz engeller ama mod yapcam diye güzelim hava akımını mahfetme. Önde 12 lik fanın altına bir fan daha takılabiliyormu ? Oraları delikli yapmışlar sanki fan takabilsinler diye. Galiba ürün hepsiburada.com stoklarında yok. Ama kasa modifiye edilir gibi. Usb,ses,v.s. lerinde öne konulması çok iyi olmuş , feel hurricane de kasanın sol tarafında olduğu için takmak zor oluyor kullanışsız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhany -- 12 Nisan 2007; 21:26:12 >

Scott Voltage YZ 2
Street, FreeRide

Alexrims DH22 ön-arka çember, DT Swiss teller, Deore göbek, CST 2.35 cross lastik, Deore LX Hidrolik disk-ön xt / arka deore lx rotor, Easton gidon, Borla kısa gidon boğazı, Alivio tek dişli aynakol, Truvativ Gergi
a1p d1zren

26 Mayıs 2007; 18:54:50 

buradan
bakabilirsin

..:::may The ForCe be with U:::..
Orgeneral

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

26 Mayıs 2007; 19:09:04 

Bu kasa hurricane serilerinden daha iyi soğutma sağlar.En azından görüntüsü bu yönde.Her iki feel hurricane yi kullanan biri var mı hangisi daha iyi bir değerlendirse.

● Ekonomik kalkınma, Türkiye'nin hür, müstakil, daima daha kuvvetli, daima daha refahlı Türkiye idealinin belkemiğidir.

● Tam bağımsızlık, ancak ekonomik bağımsızlıkla mümkündür.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Orgeneral

Sisteme Gözat

29 Temmuz 2007; 15:49:24 

Yok mu kullanan?

● Ekonomik kalkınma, Türkiye'nin hür, müstakil, daima daha kuvvetli, daima daha refahlı Türkiye idealinin belkemiğidir.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Beycoast

Sisteme Gözat

30 Temmuz 2007; 0:36:05 

bu kasayı kullanmadım ama iki feel hurricaneyide kullandım ama tahminim iyi bi sogutma saglar o kasa ama illa alacam dersen feel tavsiye etmiyorum bunu söleyim

BLUE MAnN

Sisteme Gözat

31 Mayıs 2008; 18:52:41 

quote:

Orjinalden alıntı: Beycoast

bu kasayı kullanmadım ama iki feel hurricaneyide kullandım ama tahminim iyi bi sogutma saglar o kasa ama illa alacam dersen feel tavsiye etmiyorum bunu söleyim

peki tasiyeniz nedir?

..: SİSTEMİM :..
..: SIVI SOĞUTMA SİSTEMİM :..

Orgeneral

Sisteme Gözat

31 Mayıs 2008; 19:44:01 

quote:

Orjinalden alıntı: Orgeneral_

Yok mu kullanan?

Vay canına aradan 1 yıl geçmiş. Bir yıl önce sormuştum yok mu kullanan diye. Ben aldım ve 1 yıldırda kullanıyorum. Gerçekten soğutma ve sessizlik açısından feel'in en mükemmel kasası. Bu benzeri kasaları diğer markalardan 300 ytl civarı da bulabilirsiniz. Ancak fiyat performans şampiyonu Feel.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
ata326

8 Haziran 2008; 17:42:39 

madem konu açılmış yeniden hemen sazanlanayım

mod:
http://forum.donanimhaber.com/m_20405824/tm.htm

satılık var bende
isterseniz pm ile yardımcı olayım ekstra fan ve kart okuyucu var kasanın üzerinde

modlu olarak ta satabilirim.

satış:
http://resim.donanimhaber.com/m_20598458/mpage_1//tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ata326 -- 8 Haziran 2008; 17:44:03 >

dağlı31

9 Haziran 2008; 20:54:00 

kardeş kasa cok ben ****DA calısıyorum ve bende bu kasadan almayı dusunuyorum guzel bır kasa

AMD 4000 X2 940 2.10 gHZ , GİGABYTE M55S-S3 , XFX PALİT 8600GT SUPER 512mb , 1GB 800 TWİNMOS x 2 ADET , ASUS HAVA SOGUTMA,
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Pc Modifikasyon >> Projeler >> FEEL MESHCOOL Sayfa: [1]
Buraya git: