Şimdi Ara

Cyberpunk 2077'nin Türkiye'deki Dağıtımını Bilkom Üstlenecek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
    CD Projekt RED'in yeni birinci şahıs rol yapma oyunu Cyberpunk 2077'nin Türkiye'deki dağıtımını Bilkom üstlenecek, firma twitter hesabı üzerinden duyurdu.
     
    "Geliyor, hazır olduğunda! The Witcher serisinin yapımcısı Cd Projekt'in yeni oyunu Cyberpunk 2077 Bilkom güvencesiyle 2019 yılında Türkiye'de!"
     
    The Witcher 3: Wild Hunt Mayıs 2015'te çıktığında ülkemizde Bilkom tarafından dağıtılmıştı ve oyunun tavsiye edilen son kullanıcı fiyatı PC için 69,00 TL, PlayStation 4 ve Xbox One için ise 199,00 TL olarak belirlenmişti. Cyberpunk 2077'de nasıl bir fiyat politikası uygulayacakları merak konusu.
     
    Türkçe dil desteğine gelince, Cyberpunk 2077'de desteklenecek 14 dil doğrulandı ve ne yazık ki aralarında Türkçe yok ancak CD Projekt RED listenin son halinde olmadığını, oyunun çıkışında ek dillerin de desteklenebileceğini belirtti. The Witcher 3: Wild Hunt'a Game of the Year sürümü ile birlikte Türkçe dil eklenmişti.
     
    Cyberpunk 2077 PlayStation 4, Xbox One ve PC için geliştiriliyor. Çıkış tarihi resmi olarak açıklanmadı. Bilkom 2019 yılında çıkacağını söylüyor.  








  • Olmasa da olur ama Türkçe olursa tadından yenmez.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ya ne türkçesi unutun artık onları da ben esas Bilkom dağıtıyor ya ona sevindim. Az da olsa insani bir fiyattan alabileceğime işaret bu.. Eh sevindim ne diyeyim.
  • Çok güzel bir haber. Bence resmi Türkçe altyazı desteği er geç gelecektir,

    Bir tarafta Bilkom, diğer tarafta pişkin pişkin "ayağınıza kadar oyun getiriyorum lan, daha ne yapayım, sie!" mantığı ile oyunları faiş fiyata satarken, türkçe altyazı desteği için kılını bile kıpırdatmayan firmalar, hepsine lanet gelsin.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Güzel haber enazından 200 liraya alırız.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Resmi Türkçe gelsin de fiyat 300₺ ye kadar talibim. Önemli olan benim için Türkçe gelmesi. Dil desteği gelmezse zaten almam. Bilkom'dan ümitliyim umarım Türkçe olması için CD Projekt ile konuşmuşlardır onlarda biliyordur ki oyun Türkçe çıkarsa satışların iyi olacağını
  • bilkom olması güzel olmuş oyun ön siparişe cıktıgı gibi satın alıcam yada kutulu bir şekilde bakalım fiyat ne olacak ama fiyat konusunda cd projeck red in bizi üzmeyecegini düşünüyorum.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • gerçekten 200 liraya getireceklerine inanan var mı 200 tl şuanda 28 euro yapıyor bu oyun avrupada ise 69 eurodan satılacak yarısından bile az bir fiyata getirebiliyor ise gerçekten helal olsun ama herkes biliyor ki böyle bir şey olmaz 300-350 civarında bir fiyata gelecektir türkçe konusuna girmiyorum çünkü türkçe olması önemli ama bu şartlar içinde türkçe olmaz ise de normal karşılarım.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bilkom dağıttığı için ben de seviniyorum en azından 400 liraya çıkarmazlar oyunu ama 150 lira gibi bi fiyata da çıkarabileceklerine inanmıyorum. Evet bu adamlar witcher 3'ü 70 liraya çıkardı ama o zamanlar türk lirası böyle değildi. Benim için Max 300 lira makul ama daha fazla fiyata çıkarırlarsa da yapabileceğimiz bişi yok. Adamların ellerinde değil sonuçta
  • 2015'teki oyun 200tlye geldiyse bu oyun 350tlye gelir. Yine alınabilirlik sınırını aşıyor.
  • Kan emici malum firma yerine Bilkom olması sevindirici.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • hadi bakalım , keşke en kısa zaman da steam'e ön sipariş açılsa da alsak

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bu oyun çıkana kadar oyundan daha büyük dertlerimiz olacak zaten o yüzden fiyatını boşuna tartışmayın
  • Bilkomun olmasına çok sevindim . Uygun fiyatla getireceklerdir oyunu , Türkçe dil desteği olacağını pek sanmıyorum . Daha sonra eklenir büyük ihtimalle .

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Türkçe süprizi olacak gibime geliyor

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Oyun 2020 de çıkacak ve euro da 10 lirayı geçmiş olacak. Bilkomun biraz insaflı davranacağı varsayımı ile satış fiyatı 619 lira olarak belirlenecektir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veterangamer -- 29 Eylül 2018; 20:37:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Thanossss

    gerçekten 200 liraya getireceklerine inanan var mı 200 tl şuanda 28 euro yapıyor bu oyun avrupada ise 69 eurodan satılacak yarısından bile az bir fiyata getirebiliyor ise gerçekten helal olsun ama herkes biliyor ki böyle bir şey olmaz 300-350 civarında bir fiyata gelecektir türkçe konusuna girmiyorum çünkü türkçe olması önemli ama bu şartlar içinde türkçe olmaz ise de normal karşılarım.


    Rusya'da 20 euro bile etmiyor çoğu oyun, o konuya ne diyorsunuz? Rusya'da çok satıyor ama demeyin, bizde de uygun fiyattan çıksa oyunlar bizde de gitttikçe insanlar orijinal almaya başlar. Ama görebildiğimiz tek tük oyunun mantıklı fiyatla piyasaya sürüldüğü...

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Witcher3

    Oyun 2020 de çıkacak ve euro da 10 lirayı geçmiş olacak. Bilkomun biraz insaflı davranacağı varsayımı ile satış fiyatı 619 lira olarak belirlenecektir.


    E iyi hocam... 1.406TL vereceğimize diğer oyunlara. buna veririk 619TL yi mis. Hem o zamana PS5 çıkar 20k falan olur alamayık ps4 versiyonu daha ucuza gelebilir
  • Kutulu alsam mı almasam mı diyordum. Kesin kutulu alıyorum :)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 777 tl

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.