arkadaşlar elimde hama marka pil şarz makinesi vede yine ham marka 2500(nimh 1.2v) 2tane pil var yannız bunlar tam olarak ne kadar sürede tam dolar yane fazla da takılı bırakmak istemiyorum pilin ömrü çabuk biter diye ?
arkadaşlar elimde hama marka pil şarz makinesi vede yine ham marka 2500(nimh 1.2v) 2tane pil var yannız bunlar tam olarak ne kadar sürede tam dolar yane fazla da takılı bırakmak istemiyorum pilin ömrü çabuk biter diye ?
aynısı var ben 10 sat koyuyom ama kırmısı ışık hep aynı dutuyo ne sönüyo ne yeşil oluyo aynı
ayrıca bu macro ayarlarını tam bilen varsa yazarsa iyi olur.
MAKRO OLAYI ŞUDUR 5 CM YAKINA GELDİYORSUN MAKİNEN YÖN TUŞLARINLA AŞA TUŞUNA BASIYORSUN EN YAKIN 5 CM E KADAR YAKLAŞIYORSUN ÇİSİME VE CEKİYORSUN ÇİÇEK BÖCEK FİLAN İŞDE
arka tara bgulu oluyor ve odakladıgın nesle net oluyor
arkadaşlar manuel macro nun manuel gece çekiminden bi farkı yok gece çekiminde yaptıgım ayarları macroda da yapıyorum diyafram ayarı ile enstantane ayarı mesela bu foto f:2.8 poz süresi 1/60 iso da 100 olarak çekildi ama acele ile çekildi ona göre,tarih atmayı kapatmamışım onuda mazur görün artık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahatay63 -- 19 Temmuz 2007; 15:41:07 >
arkadaşlar bunlar benim ilk su damlası macro çekimlerim 2 side flashlı çekildi anladımki flashsız oluyor manuel ayarda yada ortamın çok aydınlık olması gerekiyor bunları 1/500 de çekmek zorunda kaldım zira makina 1/1500 e izin vermedi eger ona izin verseydi damlalar tane tane gözükecekti
arsenod rezimleri hanfi modda cektni belirtirsen sevinirim galiba oto am sen belirt istersen bide makinayı belirtelim çünkü almak isteyenler ona göre karar verio simdiden sağol
arsenod rezimleri hanfi modda cektni belirtirsen sevinirim galiba oto am sen belirt istersen bide makinayı belirtelim çünkü almak isteyenler ona göre karar verio simdiden sağol
video çekimlerinde cok büyük boyutlara ulaşıyor avi yerine divx olarak kaydetmesi mümkünmü bu aletlerin yada yaptıgınız çekimleri sonra convert ederek boyutlarını düşrebiliyormusunuz
kad kad sen nası cektin acaba öğrenebilmek şerefini bize layık görmek ile yükümlü hissediyormusunuz kendinizi eğer öyleyse binaleyn bizimle paylasmanı istemekteyim tesekkürlerimi iletmek serefine nail olduğum için çok müşerref oldum....... (kad kads senm hanfi mosda cesdiş)
kad kad sen nası cektin acaba öğrenebilmek şerefini bize layık görmek ile yükümlü hissediyormusunuz kendinizi eğer öyleyse binaleyn bizimle paylasmanı istemekteyim tesekkürlerimi iletmek serefine nail olduğum için çok müşerref oldum....... (kad kads senm hanfi mosda cesdiş)
ben hep otomatikde cekerim manuel cekmedim hiç çekdim denemeler için denemelerim oldu güzel ama sizlerle paylaşamadım yeni resim eklicem hafta başı manuel otomatikde cekilen filan
Arkadaşlar herkez çektiği fotonun başına ayarlarını yazarsa daha iyi olur böylece herkez fikir sahibi olmuş olur vede hangi ayarda çektin gibi mesajlar gelmez.
Arkadaşlar herkez çektiği fotonun başına ayarlarını yazarsa daha iyi olur böylece herkez fikir sahibi olmuş olur vede hangi ayarda çektin gibi mesajlar gelmez.
arkadaşlar fotoyu kaydedin sonra sag tıklayıp özelliklerine girin ordan sag üstte genelin yanında özeti tıklayın ordan size tam 1 sayfa özelliklerini versin böylesi sizn için daha yararlı olur bence
isamel burada değerleri vermem önemli değil önemli olan manuelde çekerken ışığı iyi ayarlaman. deklanşöre bastığında foto çekmeden önce ekranın üzerinde ayar grafiği var onu mümkün olduğunca orta ayarda tutmaya çalış. Ona göre enstantaneyi F değerini ayarla.
baş sayfada üye listesini göre bilirsiniz başlıgımızı imzasına eklemek isteyen arkadalar 1 . giriş sayfasında bula bilirler isimlerde yanlışlık yapdıysam düzeltin lütfen
senin resimde manyak walla nese ya babam bisim evin bahcesini suluyomus bende hortumu aldım asmaların arasına mini selale yaptım kendi çapımda sonra 1/1500 yaptım ve bu oldu bi kaç tane cektim de bu güsel oldu ıso 80 f 2,8
Artık bende s630 sahibiyim s500 almakla başlayan ama bi türlü alamadığım foto makiamı aldım sonunda. Daha önce bi çok makina kullandım bana sahip olmayan ama uzun süreli , s630 ile kıyasladığımda aralaında baya bi fark var şahene gerçekten tavsiye ederim. Hepsiburadada şarj aleti 2700 pil + çanta +1gb twinwos 260 lira kargosu içinde en makul yer gördüğüm kadarıyla burası yanlız pil dayanmıyo melete ...
evet pil dayanmıyo ben bugün 2 tane duracell 2650 pili 11ytl aldım umarım bu pillerle çabuk biten pil derdim son olur gerçi bana makinayla gelen piller digimax 2500 4 pildi ama onlarla toplam 100 çekimi ancak buluyodum oda 4 pille digimaxlar çok adi
ben digimax sarj aleti + 4 pili 10 liraya almadım gittim 36 liraya varta aldım ama iiki almısım 350 400 cekim +20 dk video + bos zamanlarımda kurcalama pil daha bugun bitti bence varta is number one