arkadaşlar alkalin pillerle olmuyor şarjlı pil ce cihazını almak istiyorum ama 30 40 ytl veremem ben fiyatı yönüyle digimax 2700 almak istiyorum 4 pil +şarj cihazı 22- 25 ytl arasında değişen fiyatlarla buldum bikaç yerde benim bu pili alacağım kesin daha fazla para veremem bu pilleri kullanan varsa yada bilgisi olan varsa yazsın noolur. 2 pille tam performansta kaç foto çekebilirim ayrıntısıyla yazarsanız sevinirim... şimdidem tşkr
,4 adet gp 2500 + pil şarj cihazı 25 30 ytl ye bulunuyor ..tavsiye ederim
arkadaslar bendede samsung s630 var objektifi kapanmıyor cekımde yapmıyor ne yapmalıyım foto cekmek isteyince kapanıyor
kendine yeni şarj olan pil al .. 2500 2700 gp al.. çünlü şarj bittigi zaman bazı pillerin güçü okjektipi kapamaya yetmiyot o yüzden acık kalıyor yenı dolu pil tak sorun yok yanı
ya deneme cekdim de şimdi bakdım pc depaylaşım dedim çokdandır gözlerimiz footograf görmedi forumda :)
ya iş güçden fırsat olmuyor artık birde ben iş deyişdim şu anda hep işe işden eve sadece pazar günüm var oda dinleniyom artık gezmekde kısıklandı nabalım tek tük cekiyom böle :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kad_kad -- 27 Haziran 2008; 22:21:25 >
s85 daha üstün model ayrıca amsung S85 dijital kamera - Özellikler • 8.2 megapiksel çözünürlük--------------- 6.0 mp • 2.5 inç (6.35 cm) LCD ekran • 1/2000 sn çekim hızı ----------1/1500 • ISO 1600 ------------------400 • Tamamen manuel çekim modu --yarı amnuel • 20MB dahili bellek • Secure Digital (SD, MMC, SDHC) bellek kartı kullanımı • 13 hazır çekim modu • Auto Macro çekim modu • Fotoğraflara 10 saniye süreli sesli kayıt ekleyebilme
makinemı şilede kayalıkların ustunde koydum kaydııııı ipi kayanıon yanındaki demir parcasına tutuldu ve aldım makineyi içim cızlamadııı diye bilirim biraz cızıldı sadece cizildi diye biraz icim cız etti ama düşseydi içim cız etmezdi..
neden dersenız şu anda 130 ytl civarı ama dslr ve 400 500 milyonluk makine olsaydı 1 ay uyuyamazdım :)
şu anda s630 dan cok memlunum gitti yere kadar gidicegim askere gidince fırsatım olursa alcam onu yanıma :)
*iso 1600 pek kullanılmaz. bence artı bi özellik değil. *baskı ile uğraşılmadığı sürece 6mp ile 8mp de birbirinden çok farklı bi özellik değil. *en önemlisi enstantene hızı. oda büyük bir ayrıcalık değil ama.yinede diğerlerine göre artı olabilir. *s85 de optik zoom 5x.bu biraz daha güzel.