EngiN_71 kim ne derse desin bana göre duracell orta kalitede bir pil. reklam çok yapılınca insanlar duracelli çok iyi bir pil sanıyor.Varta ve GP nin reklamını hiç görmüyoruz ama şu anda en sağlam piller onlar. duraceliin hemen bitmesi normaldir. daha önceleride dediğim gibi varta yada GP 2500 mAh alırsan rahat edersin. Duracelle falan para vermesin kimse. ben birçok defa deney yaptım belki de ben yanılıyorum diye. ama kaç tane duracell pil aldıysam en fazla 20 tane fotoğraf belki çekmişimdir. üzerinde fotoğraf makinaları için yazıyor alâkası bile yok. duracell bence sadece uzaktan kumandalar için.
arkadaşlar bende geçenlerde s630 aldım ama bu makinede iso ayarını bulamadım bilen varsa sölesin nooolurrrr ayrıca 6mp i düşürmeden fotağrafın boyutunu nerden küçültüyoruz onu da bulamadım
Ya arkadaşlar bende samsung S630 var..geçen pazar tam bi video çekicem..video moduna aldım yarım bastım video modundan gece moduna geçti tam basınca gece modunda resiim çekti.... Öyle bir sorun oldu..garantiye verdim..15 ile 45 iş günüarasında vericekler..Sizdede böyle bi sorun oldumu ??
Ayrıca ne bu böyle 45 iş günü 2 aya yakın zaman demek..