bugün bahar şenlikleri başladı , çeker çeker getiririm artık
yanında 2 GB kart verdiler + çanta.
pil yok bu kanpanyada , istemiyom da zaten
.....Benim hayaletlerim bu sularda..... ....:::: erdemlix ::::.... everything that has a beginning has an end erdemlix-erdemlix@hotmail.com eklemek isteyen pm le kendini tanıtsın. Türkiyede üç büyük uyuşturucu vardır 1- Magazin 2- Diziler 3 - Futbol. Uyanın, uyandırın.[selenvirüsten alıntıdır :D] www.ikidakika.com
eski kaybolan makinemden dolayı , ve klavye mausdan , pillerim falan da var
teşekkür ederim önerilerin için
bundan sonra bu konu altında daha çok görüşeceğiz sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemlix -- 16 Mayıs 2007; 15:14:03 >
.....Benim hayaletlerim bu sularda..... ....:::: erdemlix ::::.... everything that has a beginning has an end erdemlix-erdemlix@hotmail.com eklemek isteyen pm le kendini tanıtsın. Türkiyede üç büyük uyuşturucu vardır 1- Magazin 2- Diziler 3 - Futbol. Uyanın, uyandırın.[selenvirüsten alıntıdır :D] www.ikidakika.com
ya arkadaşlar , makro özelliği yok galiba makinenin ?