Şimdi Ara

ANKA İHA'ya yerli göz: ASELSAN Cats

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Savunma gücümüz için önemli rol oynayan insansız hava araçlarımız geliştirilmeye ve yerli teknolojilerle donatılmaya devam ediyor. Uydu kontrollü İHA Anka-S, ASELSAN üretimi gündüz/gece kamerasına kavuştu.
     

    ASELSAN Cats

    ASELSAN’ın geliştirdiği Cats, yüksek performanslı elektro-optik keşif, gözetleme ve hedefleme yeteneklerine sahip. Upscale işlemi gerekmeksizin Full HD çözünürlükte görüntü aktarıyor.

     
     
    Türk Havacılık ve Uzay Sanayii tarafından geliştirilen uydu kontrollü insansız hava aracı Anka-S'ye entegre edilen Cats'in kabulleri 25 Eylül'de başarıyla tamamlandı ve sistem envanterdeki yerini aldı.
     

    200 mm çaplı optik açıklığa sahip kamera, fazla ışık alabildiği için geceleri aydınlık görüntü kaydediyor. Kızılötesi kameranın mesafe ölçme, çoklu hedef takibi, görüntü işleme ve hassas stabilizasyon özellikleri de dikkat çeken diğer özellikler arasında. Cats, İHA'ların yanı sıra helikopter ve uçaklara da takılabiliyor.

     









  • %100 yerlici muhalefetin siyasi malzemeleri git gide azalıyor.
  • Çoğalıyor ama kullanmayı bilmek gerek

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 70 milyar dolar özelleştirme parası nereden geldi ?

    1.köprü 73 , 2.köprü 88'de yapıldı. Yalan yanlış aşağılık şekilde iftira atmayalım lütfen.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ASELSAN yavaş. Malum kesimin Gözyaşları kurumadı daha



    Helal olsun aslanlar ülke için ne kadar çok çalışıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MOTORU YERLİ DEĞİL AMA BU İŞ OLMAZ ...

  • Bu gelişmeleri mevcut hükümeti övmek için argüman olarak kullananlarla saçma sapan eleştirenlerin hiç bir farkı yok. İki tarafta olaya objektif bakamıyor.
    Binlerce mühendis sizin siyasi atışmanız için mi çalışıyor sanıyorsunuz? Daha devlet, vatan, hükümet kavramlarını ayırt edemeyenler konuşmasın bir zahmet.

  • Bizim yerli mala alerjimiz yok. Yerli malı adı altında milleti kandırıp milli duyguları sömürenlere alerjimiz var. İkisi farklı şeyler.

  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    AKP sağ parti değildir. CHP den çok daha solcudur. bakmayın siz CHP ye sol dediklerine, alakası yok.
  • Türkiye olarak helikopteri ilk defa ürettiysen (kendin istediğin adette üretip başka ülkelere satabiliyorsan o helikopter senindir. ) yok kandırılıyormuşuz yok sömürülüyormuşuz düşünmememiz lazım.
    Parti düşmanlığı gözünüzü kör etmiş. Ben buna parti düşmanlığı yapacağım derken Türkiye düşmanlığı yapmak diyorum. Ne yazık ki yaptığınız bu.
    İstediğiniz bahaneyi öne sürebilirsiniz ama yaptığınız düpedüz bu.

  • Siz yerli ve milli uçak yapın ben ekmek arası iha yemeye gidiyorum. Kimsenin umrunda değil şu saatten sonra iha değil iha ışın kılıcı çıkarsalar artık boş ardınızda bıraktığınız yoksulluk sizin tek mirasınız.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Propaganda ve algı yeri olmuş bu forum. Kimsenin Türkiye'nin güvenliği için ne yapılıyor ne üretiliyor umurunda bile değil. Buralara bari siyaseti karıştırmayın diyeceğim ama dinlemezsiniz. Türkiye nin savunma konusu sizin basit siyasi amaçlarınıza kurban edilemeyecek kadar değerli bir konudur. Haaa Türkiye nin güvenliği bizim umurumuzda değil isterse işgal edilsin biz propagandamızı yaparız diyorsanız açık açık söyleyin de bilelim.
    Ama burada yazan herkesi Türkiye nin iyiliğini istiyor gibi düşünmemek lazım demek ki. Kim bilir belki de örgüt adına gelip burada millete sataşan algı, propaganda yapan da vardır. Bu da başka bir savaş türü. Benim anlamadığım bir savaş.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

    Bu mesaj silindi.
    önemli olan kurum açmak değil işler hale getirmek
  • Bu kurumu da satmasalar bari.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: atarlı.ergen

    önemli olan kurum açmak değil işler hale getirmek

    Alıntıları Göster
    Gir aselsanın sitesine orada tarih tarih yaptıkları işler yazıyor. Eskiden bunlar siyasi malzeme olarak kullanılmıyordu terk fark bu. Ayrıca 40 yıl önceki teknoloji ile gunumuzun teknolojisi bir değil.

    https://www.aselsan.com.tr/tr-tr/hakkimizda/Sayfalar/Tarihce.aspx




  • Allah emeği gecenlerden razı olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    zavallı. kemalizm işte beyni böyle eritiyor. tek tek sordun mu oradakilere kemalistlermiymiş? inançsızlar mıymış? siyasetiniz de zavallı, kafanız da zavallı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.