Şimdi Ara

Apple Watch Series 4'te önceki modelden daha küçük bir pil var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Akıllı saatlerin genellikle her gün şarj edilmesi gerekir. Zira henüz yeniden şarj etmek zorunda kalmadan haftalar boyunca kullanabileceğimiz bir akıllı saat üretilmedi. Dolayısı ile her yeni nesilde pil kapasitesinin daha da iyileştirilmiş olmasını umuyoruz.

     

    Ayrıca Bkz.Apple suya dayanıklı Mac klavyesi geliştiriyor
    Ne yazık ki Apple'ın yeni akıllı saatinde durum böyle görünmüyor. MacRumors tarafından yayınlanan bir rapora göre Apple Watch Series 4'ün pil kapasitesi önceki nesilden daha düşük. Söz konusu bilgi Apple Ürün Bilgi Sayfası'nda yer alıyor. Şirket aşağıda yer alan bu bilgileri yasal olarak ve güvenlik nedeniyle açıklama yükümlülüğünde:

     



    • Apple Watch Series 3 (42 mm): 1.34 watt-saat

    • Apple Watch Series 4 (44 mm): 1.12 watt-saat



     



    • Apple Watch Series 3 (38 mm): 1.07 watt-saat

    • Apple Watch Series 4 (40 mm): 0.86 watt-saat




    Kapasite yükselmese de pil ömrü aynı


    Apple daha küçük pile sahip olmasına rağmen yeni akıllı saatinin hala aynı şekilde 18 saat pil ömrü sunduğunu söylüyor. Elbette bu, cihazda kullanılan yeni bileşenlerin daha az güç tüketmesi ile mümkün olabilir. Ayrıca akıllı saati kullanım şeklinizin de pil ömrünü etkileyeceğini unutmamak lazım.

     

    Her halükarda Apple'ın verdiği rakamları doğru kabul edersek, Apple Watch Series 4'de daha büyük bir pile yer verilmemesi hayal kırıklığı yaratsa da Series 3 ile aynı pil ömrüne sahip olması bunu bir nebze de olsa telafi ediyor.







  • watt-saat nasıl etki eder bilmiyorum ama mah değerleri tam tersini soyluyor.
    series 3 279 mah
    series 4 291,8 mah değerine sahip
  • İyi de watt saat pil kapasitesini göstermezki zaten, saatte kullandığı enerjiyi watt cinsinden gösterir,bunun da az olması makbuldür, yanlış mı biliyorum arkadaşlar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu apple da afedersiniz bir mallık var. Her sene işlemciyi iyileştiriyor, daha az pil harcayacak diyor eee pili kısıyor. Ne anladım bu işten!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi Apple'cılar. Zaman kaybetmeyin. Aslanlar gibi savunun firmayı.
    Hisseleriniz değer kaybetmesin.

  • Backspace7 kullanıcısına yanıt
    W/H kısaca cihazın saat başına pil kapasitesinin mah den çevrilmiş/hesaplanmış halidir.Yüksekse daha fazla pil kapasitesini temsil eder. 4 de 3 e oranla daha düşük ancak Apple klasiği daha iyi bir güç tüketimi planlaması ile aynı veya daha yüksek kullanım sürelerine ulaşabiliyor ; anladığım kadarı ile kasayı hemen hemen hiç büyütmeden daha da incelterek ,daha geniş bir ekran ve gelişmis sensörlere yer açmak için bu yolu tercih ediyor. Saçma bir tercih; şahsen 1-2 mm daha kalın bir saati daha güçlü bir pil ile kullanmayı tercih ederim. Bu sefer de pil ömrü uzayacak , daha az şarj edildiği için pil şarj devri ömrü artacak ve elmadaki amcalar pil için servise daha az garantisiz saat gelmesini istemeyecekler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi easethepain -- 27 Eylül 2018; 11:24:35 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.