Şimdi Ara

Xiaomi'nin yeni oyuncu telefonu Black Shark 2, TENAA'da göründü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Son zamanlarda akıllı telefon üreticileri oyunculara hitap eden güçlü donanım özelliklerine sahip telefonlar üretmeye başladılar ve bunlardan biri de Xiaomi. Şirket ilk oyuncu odaklı akıllı telefonu Black Shark'ı geçtiğimiz Nisan ayında piyasaya sürmüştü. Çin Sertifikasyon Kurumu TENAA'da listelenen bir cihaz Black Shark 2'nin yolda olduğunu gösteriyor.

     


    Bilgiler şimdilik kısıtlı


    TENAA sayfasında şimdilik cihazla ilgili çok fazla detaya yer verilmemiş ancak cihazın fotoğrafı, ekran boyutu ve pil kapasitesi gibi bilgiler mevcut. Black Shark 2'nin tasarım olarak desenli bir arka panelle geleceği görülüyor. Dikey kamera yerleşiminin tercih edildiği arka kısımda parmak izi okucuya da yer verilmiş.


    Listelenen bilgilere göre Black Shark 2'nin ekranı 5.99 inç boyutunda olacak. 4.000 mAh kapasiteli pille gelmesi beklenen cihazın önceki model göz önüne alındığında biraz daha uzun ve hafif olduğu belirtiliyor. Black Shark 2 ile ilgili olarak şimdilik detaylar bunlarla sınırlı. Cihazla ilgili daha fazla detaya sahip olmak için önümüzdeki sızıntıları beklemekten başka bir çaremiz yok.

      







  • Ooo 3999 ile açılış yapayım ben.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • oyuncu telefonunda ekran en az 6.5 olmalı.
  • lebendefrans L kullanıcısına yanıt
    6.5 da büyük olmaz mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tommy Shelby kullanıcısına yanıt
    ekran kasa oranını düzgün yaparsanız olmaz. şu linkten aynı boyutta 6 inçlik telefonlara bakın.
    ekranları aynı ama boyu birinin 14.8 diğerinin 16 cm. ekran gövde oranı düzgün olursa 7 inçlik telefonlar bile sırıtmaz. ele oturan tek elle kullanılabilen 7 7.5 inçlik telefonlar hayal değil.
    https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/109809-110316/xiaomi-blackshark_zte-nubia-z18/farklari/

    şuraya da vşvoyu ekledim. 6.59 inç lik teelfon 6 inçlikle aynı boyutta neredeysehttps://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/109809-110316-118443/xiaomi-blackshark_zte-nubia-z18_vivo-nex-s/farklari/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lebendefrans -- 25 Eylül 2018; 21:41:56 >




  • Bence 22 inç yapın monitör yerine kullanalım.

  • Snapdragon 600 serisi kadar başınına taş düşsün xiaomi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son linkteki telefonlarin ekran kasa oranlari ayni %86. Boylarinin farkli olmasinin sebebi enlerinin farkli olmasindan kaynaklaniyor. 7" tek elle kullanilan telefon falan derken de abartmanin otesine gecmissiniz acikcasi. Ortalama buyuklukte eli olan insanlarin o dediginizi yapmasi, telefonun eni 72-73 mm civarindan daha buyuk oldugu takdirde imkansiz ki o zaman da boyu sacma derecede uzun olur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • RapscallioN kullanıcısına yanıt
    son linkte vivoyu da blacksharkla karşılaştırmak için ekledim nubia ile değil. zaten ekran boyutu arasında 0.7 inç fark var o yüzden büyük yani enle boyla alakası yok pek. vivonun ekranı 6.6 nubia ve xiaomininki 6 inç fark ordan. yüzde 95 ekran gövde oranıyla 7 inçlik tek elle kullanımı mümkün telefonlar evet hayal değil. teknolojinin gidiş yönü sadece.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.