Şimdi Ara

iPhone XR'ın üretiminde sıkıntı yaşanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Teknoloji devi Apple, 12 Eylül etkinliğinde iPhone Xs ve iPhone Xs Max modellerini sergilerken, daha makul bir fiyat etiketiyle piyasaya sunacağı iPhone XR'ı sadece anlatmakla yetindi. Gelen haberler 23 Ekim'de piyasaya sürülmesi beklenen cihazın üretiminde sıkıntılar yaşandığı ve Apple'ın krizi çözmek için devreye girdiği yönünde.

     


    Apple olası bir gecikmeyi önlemek istiyor


    Apple, iPhone XR'ın üretimini Pegatron ve Foxconn'a emanet etmiş durumda. Ancak siparişlerin büyük kısmını alan Tayvan merkezli Pegatron'un fabrikada yaşanan sıkıntılar nedeniyle üretimi ağırdan aldığı açıklandı. Apple'ın da olası bir gecikmeyi önlemek adına radikal bir karar alarak siparişlerin büyük bir kısmını Foxconn şirketine kaydırdığı belirtildi.


    Yayınlanan raporlara göre Apple'ın başlangıçta Pegatron'a LCD ekranlı iPhone XR için daha fazla sipariş verdiği ve şirket üretimin %50-60'ını üstlenmiş durumdayken Foxconn'un ise %30'luk bir sipariş aldığı belirtiliyor. Pegatron'un düşük verimle ve zorlanarak çalıştığını gören Apple siparişleri %30'un altına çekerek, geri kalan kısmı Foxconn'a emanet etti. Konuyla ilgili Apple ve Pegatron cephesinden bir açıklama gelmezken, Apple diğer modellere göre daha makul bir fiyat etiketine sahip olan iPhone XR'ın yüksek bir rağbet göreceğini düşünüyor.

      







  • Kendi fabrikan olmayınca böyle şeyler normal...

  • Her sene aynı terane

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yoksa düşük XS satışlarından mı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • En iyisi x max diğerleri boş oda ekranı büyük olduğu için

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gereksiz telefon her modelde dibe batıyor aplle gelde arama şimdi steve jops

  • XR Apple'ın pazarlama amacıyla ortaya çıkardığı çirkin elmadır. Tek amacı diğer 2 modeli makul göstermektir.

  • Tabi tabi öyledir.



    Baktılar millet buna saldıracak 1400 dolarlık xs max'lar elde kalacak hemen üretim sıkıntısı parça tedariği sorunu gibi basit nedenlerle bahaneler üretiyorlar.

  • Her sene duyuyoruz. Dah çok Apple reklamı oluyor bu hareketler.

  • XR bu senenin 8/8 Plus'ıdır. Seneye XS satıştan kaldırılacak ama XR satılmaya devam edecek.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sıkıntı yaşamadığı konu varmı acaba onu öğrenelim

  • “Kendi fabrikan olmayınca...”



    Bilmeden fikir sahibi olmak ne güzel ya..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sikinti filan yok sadece nabiz yokluyorlar ve siparis almiyor
  • Apple zor günler bekliyor bence rakipleri daha dusuk fiyat bantinda ayni özellikleri uzun zamandir sunuyor ve bu sektor acimasizdir yenilikci olabilirsiniz sektore yönde verebilirsiniz ama satis yapamazsaniz batarsiniZ tek gercek budur, bakin nokiaya inavasyon eksikti ama adina guvendi fiyatlara abandi batti bak blacberry guvenlik dedi yalin yazilim dedi kendi musterilerim yeter dedi gitti bu fiyat bantinda insanlarar cep telefonu satmakta zorlanacaklar aplle parasi olan degil salak olan alacak artik bu fiyatlara ayrica insanlar hersene telefon degistirmiyor artik bence akilli telefonlarin kullanim cevrimi 1 yildan 2 yila cikti cunki telefon modelini degistrmeye gerek klacak buyuk bir inavasyon yok ve insanlar yilda 1400 usd yani ayda en az 100 usd (yaklasik 500-600tl gibi )bir parayi cep telefonu icin ayirmaz merak etmeyin bir amerikalida bu kadar para ayirmiyor zaten zamaninda st.jops bu sirketten kovduklari bir donem vardi o zamanda 5 para etmez bilgisayarlari satmaya calistilar. Cok yuksek paralara ise yaramadi st.jops geri cagirdilar batiyorlardi kurtamisti rahmetli bunlari neyse fazla buyutmeyin bole sirketleri ve urunleri gozunuzde trilyon dolarda olsa degeri 2 yada 3 yil satis yapamasin cinlilerin satin alacagi bir sirket olur strateji degistirmez ise apple





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.