Şimdi Ara

Haftaya BİM marketlerde Razer ürünleri, A101 marketlerde General Mobile Discovery var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
8.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Teknolojik ürünlerin önemli adreslerinden birisi haline gelen BİM ve A101 marketlerde haftaya önemli cihazlar var. Oyuncular için Razer fare seti yanında General Mobile Discovery de sürpriz yaptı.

     

    28 Eylül BİM marketler

     

    28 Eylül BİM marketlerde en dikkat çeken ürün Razer Abyssus 2000 oyuncu faresi ve Goliathus mouse pad. Fare her iki ele de oturabilirken 2000 dpi hassasiyete sahip. 2 adet programlanabilir Hyperresponse tuşu mevcut. Bu ikilinin fiyatı 149TL olarak belirlenmiş ancak eski nesil olduğunu belirtelim.

     

    27 Eylül A101 marketler

     

    27 Eylül tarihinde A101 marketlerde General Mobile Discovery dikkat çekiyor. Geçmiş yılların efsane ismi bir kez daha karşımızda. 4 adet Cortex-A7 çekirdekli MediaTek işlemciden gücünü alan telefonda 4.7 inçlik HD ekran yer alıyor. 1GB RAM ve 16GB depolama kapasitesinin yanında 1800mAh kapasiteli bir batarya mevcut. Arka tarafta 8MP, ön tarafta da 2MP çözünürlüğünde bir kamera yer alıyor.

     

    Ayrıca Bkz.BİM, A101 ve Şok marketlerde satılan ürünler ile ilgili anket sonuçları

    Nostalji yaşamak isteyenler için ideal ancak Android 4.2 işletim sistemi nedeniyle uygulama çalıştırmada sıkıntı yaşayabilir. Telefonun fiyatı 699TL olarak belirlenmiş.

     

    Diğer taraftan yine Galaxy J7 Duo modeli satışa çıkıyor. 5.5 inçlik Super AMOLED HD ekrana sahip olan telefona 8 çekirdekli Exynos 7885 yonga seti güç veriyor. 3GB RAM ve 32GB depolama kapasitesi ile desteklenen telefonda 13M+5MP çözünürlüğünde arka kamera mevcut.

     

    Ön kamera 8MP çözünürlüğünde iken 3000mAh kapasiteli batarya çıkarılabilir olarak belirtilmiş. Android 8.0 Oreo işletim sistemi üzerinde çalışan telefon 1499TL fiyat etiketine sahip ve Samsung Türkiye garantili. Önceki satışlara göre fiyat bir miktar yükselmiş.

     

    Televizyon olarak 49 inçlik Toshiba modeli yer alıyor. Full HD çözünürlüğe sahip olan televizyon Netflix gibi belirli uygulamaları çalıştırıyor. WiFi ve Bluetooth desteği olan televizyon 1999TL fiyat etiketine sahip.

     







  • yahu general mobile adam gibi bir firma olsa zaten bu saatten sonra bu telefonun satışına, hatta bu fiyattan satışına izin vermezdi. İnsanları keriz yerine koymayı bırakıp, vizyon sahibi yöneticileri ve işinin ehli mühendisleri kadrolarına katar, yerli kelimesini kullanmayı bırakıp global pazarda rekabet etmeye çalışırlardı.
  • Tekrar tekrar tarihe baktım acaba eski haber mi hortladı diye ... GM Discovery 1, evet 2 falan değil 5 yıl öncenin discovery 1'i 700 tl

  • Televizyon 50hz, adı toshiba ama içi vestel kart (kötülemek için söylemiyorum) almak isteyenlerin bilgisine.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tostumm -- 21 Eylül 2018; 22:38:15 >
  • Bu yılda discovery? Antika niyetine alınabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O telefona kim 700 TL verecek çok merak ediyorum

  • Android 4.2 :) Teknolojiden anlamayan yaşlı amcalara satarlar.
  • Bide OTA güncelleme desteği yazmışlar :)

  • yahu general mobile adam gibi bir firma olsa zaten bu saatten sonra bu telefonun satışına, hatta bu fiyattan satışına izin vermezdi. İnsanları keriz yerine koymayı bırakıp, vizyon sahibi yöneticileri ve işinin ehli mühendisleri kadrolarına katar, yerli kelimesini kullanmayı bırakıp global pazarda rekabet etmeye çalışırlardı.

  • Şu GM afişini gördükçe üzülüyorum ülkemiz adına.
  • Kim hortlattı konuyu dedim discoveriyi görünce.
    Bide 700 lira içinde android 4.2 var
  • Adamlar dalga geçiyor Discovery i koyarak.

  • J7 duo gecen hafta vardi. Hatta Alcatel ' in de bir telefonu vardi 499 TL civari

  • zamanında anneme 700 lirayaya almıştım hamdolsun kuruş zarar etmemişim şimdi vatan hainleri ekonomi kötü diye yazarlar!!!

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şu sahta apple kulaklıkları ne oldu? Apple sahte dedi. Ufacık rüşvetlerle bile tüm görevlerin rahatlıkla kötüye kullanılabildiği ülkemizde bir bilirkişi çıkıp, bim adına yok biz baktık sahte değil dedi. Sonra ne oldu acaba. Ceza kesilse, haberi çıkabilir mi? Ben ne hastaneler duydum, rahatlıkla skandalların gazetelere çıkmasını yine rüşvet ile engellediler. Bim'in de o kadar gücü zaten vardır.

  • Ben haberi değil de sırf yorumları okumak için girdim : )))

    Haberi görünce şimdi forumdaşlar fena ti'ye alırlar diye düşündüm ,henüz hunharca yorum gelmemiş : ))

  • Discovery enayi silkeleme hareketi

  • Aslında almak ve saklamak lazım. İşte bu telefon ile milyonlarca kişi mağdur edildi diyebilmek için. Desene telefon tamir piyasası canlanacak. Bu haber üzerine Çin'den şarj ünitesi, ekran siparişleri çoktan başlamıştır tamirciler tarafından.

  • General Mobile fabrikasının derinliklerinde bulunan beş koli Discovery, tarihi eser niyetine satışta

  • Ucuz annesine babasına telefon arayanlar bu çöp discovery den daha ucuz ve daha iyi olan seçenek budur.

    Anneme aldığım için biliyorum.

    https://urun.n11.com/cep-telefonu/vestel-venus-e3-16gb-cep-telefonu-vestel-tr-garantili-P257161661

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.