Şimdi Ara

Uber gıda dağıtım hizmeti Deliveroo'yu satın alabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  

     
    Yolculuk paylaşım uygulaması olarak yola çıkan ancak şu sıralar otonom otomobil geliştirmeden gıda dağıtım hizmetine kadar çok farklı kategorilerde faaliyet gösteren Uber, yeni bir satın alma ile hizmetlerini genişletebilir. Bloomberg'ün konuya yakın kişilere dayandırdığı haberine göre Uber, Londra merkezli gıda dağıtım hizmeti Deliveroo'yu satın almak için görüşmelere başladı. 


     

    Uber Eats hizmetini genişletebilir 

    Görüşmelerin detayı ve ne aşamada olduğu henüz bilinmese de Uber, Deliveroo'yu satın almak istiyorsa birkaç milyar doları gözden çıkarmak durumunda kalabilir. Geçtiğimiz yıl özel yatırımcılardan 98 milyon dolar yatırım alan şirket 2 milyar dolarlık değerlenmeye ulaşmıştı. 2013 yılında kurulan ve halihazırda 11 ülkede gıda dağıtımı yapan şirketin şu anki değerinin 2 milyar doları aştığı tahmin ediliyor.


     

    Bloomberg, Deliveroo ve yatırımcılarının bağımsızlıklarını sürdürme konusunda istekli olduğunu belirtse de satın almanın gerçekleşmesi halinde Uber, ciddi bir rakibini ortadan kaldırmış olacak. Uber Eats hizmetiyle taksi, motosiklet ve bisikletle insanların evlerine ve ofislerine gıda taşıyan Uber, bu hizmetini dünya genelinde 290 şehirde sunuyor. Uber Eats geçtiğimiz yıl Uber'e 6 milyar dolarlık gelir kazandırarak şirket için önemli bir iş kolu olduğunu göstermişti. 


     

    2019 yılında halka arz edileceği belirtilen Uber, halka arz öncesinde bütün faaliyet alanlarında maksimum seviyede karlılığa ulaşmak istiyor. Geçtiğimiz yıl 482 milyon dolarlık gelire ulaşan Deliveroo, şirketin Uber Eats hizmetini büyütmesinde ciddi bir rol üstlenebilir. 








  • Kendi müşterilerini de düşünsen ! 5000 üstü telefon satıp 5 liralık kulaklığı kutuya koymaya utanmadan iphone müştetilerine powerbank dağıtmak kendi ayağına sıkmak oldu .

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.