Şimdi Ara

İnternete bağlanma SORUNU!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ya arkadaşlar geçenlerde bu msne girmek için bazı çözümler arıyordum ve microsoftun kendi yardım sayfasından bazı ayarlar yaptım.(Çalıştır'dan girip oraya bazı REGISTRY ayarları girmek REGSVG32 xxxx.dll gibi şeyler 6-7 tane civarı) Yani msn'i çözemedim onu çözmek yerine internetti çökerttim. Ya modeme baktım bütün ışıkları yanıyor yani modem internete bağlı fakat modem ile bilgisayar arasındaki bağlantısında(Yerel Ağ Bağlantısı) sorun var ve ben bunu çözemedim. Bu olaydan sonra ayriyetten bilgisayar gereksiz yere yavaşladı ve kasmaya başladı. Son olarakta görev yöneticisi açılamıyor ve engelleniyor. Ne oldu bu bilgisayara anlayamadım. Ne yapmalıyım ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim...



  • arkadadasım sadece msn'emi giremiyorsun yoksa web sayfalarını filan acabiliyormusun...
    bence sistemini bir spyware ve adaware bir antivirüs tarat cıkarsa bişiler sil sistemi rahatlat belki trojen filan girmiştir oyüzden kasma veya int msn girememeler oluor .
  • ya dostum internete girme sorununu çözdüm işte reset attım modeme sıfırladım bütün ayarları falan fakat hala bu görev yöneticisi açılmıyor ve yöneticiniz tarafından erişimi engellendi diyor. Neden bu acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.