Şimdi Ara

Apple CarPlay artık Google Haritalar'ı destekliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Geçtiğimiz günlerde yayınlanan iOS 12 güncellemesinin en önemli özelliklerinden biri de CarPlay arayüzünde üçüncü taraf navigasyon uygulamalarının çalıştırılabilmesine olanak sağlaması. Yani bu da araçlarında Apple Haritalar'ı kullanmak istemeyenlerin artık alternatif olarak Google Haritalar'ı kullanabilecekleri anlamına geliyor.

     

    Ayrıca Bkz.Meizu 16X tanıtıldı: Snapdragon 710 işlemci, ekrana gömülü parmak izi okuyucu
    Google, harita uygulamasının artık Apple CarPlay ile uyumlu olduğunu duyurarak kullanıcıların faydalanabileceği özellikleri anlatan bir blog yazısı yayınladı. Google Haritalar, CarPlay arayüzünde akıllı telefonlardaki ile aynı deneyimi sunacak. Ancak bilgi-eğlence sistemlerine uyacak şekilde yeniden tasarlandığını belirtmek gerekir.

     


    Çevrimdışı gezinme özelliği de kullanılabiliyor


    Kullanıcılar internete bağlanamadıkları bir yere giderken haritaları önceden indirerek uygulamanın çevrimdışı gezinme özelliğinden yaralanabilecekler. Ayrıca gerçek zamanlı trafik bilgilerine erişmeleri de mümkün olacak.

     

    CarPlay arayüzünde Google'ın harita uygulamasını kullanmak istiyorsanız telefonunuzda iOS 12 güncellemesinin yanı sıra Google Haritalar'ın en son sürümünün yüklü olması gerekiyor. Elbette bu olanak sadece Google Haritalar ile sınırlı kalmayacak. Yakında Waze ve Sygic gibi diğer üçüncü taraf navigasyon uygulamalarını da kullanabileceksiniz.







  • İşte inovasyon budur. Çok zor birşeyi başarmışlar %50'den fazla kâr payı helal olsun.

  • Apple haritaları kullanan varmı ya ben direk sildim yönlendirmesin diye berbat ötesi bişi..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yandex’te gelirse iyi olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem ios12 hem de google maps'in en son sürümü var ancak ne bağlantı ne de internet sorunum olmadığı halde carplay'de çalışmıyor!

  • TR de Yandex bu kadar yaygın kullanılıyor. ve bu yüzden de güncel trafik bilgilerinin olabildiğince sağlıllı görülebildiğini görüp buna rağmen hala google maps kullanan kaç kişi vardır merak ediyorum

  • onur1971 kullanıcısına yanıt
    Kaç senedir Google Maps kullanıyorum, ister şehir içi olsun şehir dışı trafik datasında çok büyük bir sapma yaşattığına daha şahit olmadım. Zaten benim için önemli olan trafik olan yol için sunulacak alternatif rota isabeti, beni bir bayram trafiğinde hemen sağımda bulunan bir köy yoluna sokarak Bursa'ya gelirken inanılmaz bir trafikten kurtadığı günden beri hiç yarı yolda bırakmadı sağolsun.
  • @YandexTürkiye
    Artık Yandex de güncellense ne güzel olacak.
  • Avrupa’da google maps cok daha iyiyken ulkemizde yandex 5 ceker google maps ve apple haritalarina. Arabasina navigasyon opsiyonu alan kaldi mi ya bu devirde :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Astra K aracımda çok güzel çalışıyor. Anlık trafik yoğunluğunu görebiliyorum. Yandex neymiş diye baktım bizim evi 2011 yılındaki tarla halini gördüm. İyi oldu eski halini görmek. Sağ olasın yandex.
  • Yandex neymis sene 2018 bilmeyenler var aramizda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok mantıklı bir iş yaptı apple, kendisine kırılamıyor ayağı çekiyordu milyon kere hacklendi, artık şu kapalı kutu ayağını bıraksın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi bakalım en büyüğü hangisi yandex mi google maps mi? Yav arkadaş adam güzel bir konu açmış ama fanboylar hemen konuyu nerelere çekip kavgaya başlamışlar. Haydi çekirdeklerinizi alın cümbüş varr

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Hem ios12 hem de google maps'in en son sürümü var ancak ne bağlantı ne de internet sorunum olmadığı halde carplay'de çalışmıyor!
    Neden hocam? Teypten kaynaklı olabilir’mi?



    Teyp eskiliği vs?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.