Şimdi Ara

iOS 12.1 Beta, yatay modda Face ID desteğinin geleceğini gösteriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • iOS 12.1 Beta sürümünde dikkat çeken bu yeni özellik muhtemelen iPhone X, Xs veya XR ile çalışmayacak çünkü çalışabilmesi için Apple'ın ön yüze bakan sensörleri yeniden düzenlemesi gerekiyor. Ancak bu güncelleme iPad kullanıcıları için oldukça sevindirici olabilir. Zira bu kullanıcıların Face ID'yi kullanmak için cihazı yatay pozisyondan, portre moduna yani dikey duruma getirmelerine gerek kalmayacak.

     


    iPhone modellerinde kullanılamayacak


    iPad'lerin video izleme, internette gezinme, çizim yapma vb. durumlar için sürekli yatay olarak kullanıdığı düşünülürse uzun süredir beklenen bu özelliğin son derece faydalı olabileceğini söylemek mümkün. Geliştirici Steve Troughton-Smith, Face ID'nin TrueDepth teknolojisinin doğru çalışabilmesin için, iPhone'ların ön yüzünde yer alan sensörlerin farklı bir hizalamada olmaları gerektiğini belirtiyor.


    Apple, 12 Eylül'deki iPhone lansmanında yeni iPad Pro'lar ile ilgili herhangi bir açıklamada bulunmadı. Ancak şirketin 10.5 inç ve 12.9 inç ekranlı iPad Pro'lar üzerinde çalıştığı belirtiliyor. Daha ince çerçevelerle gelmesi beklenen yeni iPad Pro'ların ne zaman görücüye çıkacağı ise şimdilik belli değil.

      







  • Samsung Tab S4 lerde bunu dusunmemesi ve tuhaftir ki tableti sanki uzunlamasina kullanilacak uzunlamasina dikey tutularak giris yapilacagini sanan Samsung umarim Tab S5 i cikartacaklarsa da dikkat ederler artik ...


    Apple tabet isinde genelde uzman ve gelismis bu sekilde bir gelisme icin hic sasirmadim ...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.