Şimdi Ara

Capcom Vancouver'ın Geliştirilen Tüm Projeleri İptal Edildi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Capcom, Dead Rising stüdyosu Capcom Vancouver'ın geliştirmekte olduğu tüm projelerin iptal edildiğini duyurdu.

    Basın bülteninde belirtilene göre, Capcom bu projelerin iptalinden dolayı 31 Mart 2019'da sona eren mali yılda yaklaşık olarak 4,5 milyar yen (40.185.747,00 USD) zarar bekliyor.
     
    Projelerin iptal edilme sebebi ise kısaca Capcom'un istediği içerik kalitesini yakalayamamış olması diyebiliriz.
     
    Capcom Vancouver'da işler Dead Rising 4'ün çıkışından sonra pek yolunda gitmedi.

    2018'in başında Kotaku editörü Jason Schreier güvenilir bir kaynaktan edindiği bilgiler sonucu, şirketin düzene sokulması için yaklaşık 250 kişinin çalıştığı stüdyoda 50 kişinin işten çıkarıldığını ve New York'un alternatif bir gerçeklik versiyonunda geçmesi planlanan üçüncü şahıs aksiyon macera oyununun Capcom tarafından yeşil ışık alamadığı için iptal edildiğini rapor etmişti. 








  • İçerik kalitesi mi?
    _____________________________
  • Capcom bu saatten sonra Resident Evil ve Devil May Cry gibi serilerine daha çok odaklansın.
    _____________________________
  • Sonunda doğru karar alındı. Anlamsız bir seriydi bana kalırsa. Elindeki sağlam serilere daha fazla yatırım yaparsa geri dönüşü yüksek olacak.
    _____________________________
    Not: Bu üyelik Haberlere, siteye üye olmadan yorum yapmak isteyen
    kullanıcılar için sistem tarafından kullanılan bir robottur.
  • Üzüldüm dead rising 3 çok iyiydi 4de 3 kadar olmasada iyiydi ama sorunluydu sevdiğim bir seriydi ilerde tekrar çıkar oyunları inş
    _____________________________
    Not: Bu üyelik Haberlere, siteye üye olmadan yorum yapmak isteyen
    kullanıcılar için sistem tarafından kullanılan bir robottur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Üzüldüm dead rising 3 çok iyiydi 4de 3 kadar olmasada iyiydi ama sorunluydu sevdiğim bir seriydi ilerde tekrar çıkar oyunları inş
    Dead Rising 3 kötüydü yav.
    _____________________________
    Last of Us | God of War | Resident Evil | Legend of Zelda | Silent Hill | Prince of Persia | Golden Axe
  • İlk oyunun yarattığı etkiyi sürdüremediler. Geç alınmış bir karar.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
    _____________________________
    Diken.com.tr

    "Her şey güzel olacak"
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Capcom RE outbreak 3 yapıştır gelsin
    _____________________________
    l CPU: Ryzen 5800x3D
    l Cooler: Thermalright Frozen Warframe 240
    l MB: AsusTUF X570 (WI-FI) l GPU: Galax RTX 4070Ti_Super SG
    l Ram: 32gb Spectrix D41 (3600mhz)
    l M.2: 1tb Wd Black SN750 - 1tb Wd Black SN770 l SSD: Corsair GT 120gb - :Hikvision E100 256GB - :Hikvision E100 512GB
    l PSU: Sharkoon SS-COOLZERO-750W 80+ Gold l Case: Aerocool Aero One Eclipsel Monitör: Asus Tuf VG34VQL3A 21:9 lGamepad: Turtle Beach Recon Controller Camo l Klavye: Asus Tuf K7
    l Mouse: Logitech G502 Hero l Kulaklık : Razer BlackShark V2 l Çok mantık teptim, Hiç değil heptim, Koyu karamsar renktim, Velhasıl çiftesinde pektim, Binlercesine karşı yektim...
  • Capcom u kurtaracak olan resident evil 2 ve devil may cry 5 olacaktır. Diğer yetersiz oyunlar yerine bu iki büyük seriye yoğunlaşıp kaliteli ettirip kazancına bakmalı.

    Resident evil 7 nin başarısı ortada ve aynı oyun motoru re engine ile şuan resident evil 2 ve devil may cry 5 in yapılması da büyük artı. Hem grafikleri hem performansı hemde oyunların isimlerinin kalitesi bile yetecektir.
    _____________________________
    PSN: Ghosty-tr - Steam: Ghostliving
    MSI RTX 5070 - Intel i5 13400F - 32 GB DDR4 RAM - MSI MAG 750W Bronze PSU - MSI Pro B760M-P
    PlayStation 5 Digital Edition
  • Capcom Vancouver'ın kapatılması yerinde bir karar olmuş. Dead Rising 4 aşırı kötü bir oyundu, diğer Dead Rising oyunlarının da öyle fanı değilim ama 3 bile daha iyiydi. Xbox 360'ın çıkış oyunlarından olan ilk Dead Rising, son çıkan 4'üncü oyundan hala detaylı bir oyun. Böyle bakınca suç Vancouver'ın gibi gözüküyor ama aslında Capcom bu süreci başlattı. İlk oyunu Japon geliştirici ekip yapmıştı onlara vermeyip projeyi Vancouver ekibine verdi ve 1 sene gibi bir süre vermiş 4'üncü oyun için. Ee 1 senede yapılan oyun bu kadar oluyor aynı zamanda serinin 4'üncü oyunu ben çok sevmesem bile bir hayran kitlesi var böyle bir oyunu gidip projenin başına önceden hiç Dead Rising oyununda çalışmamış kişilere vermiş. Projenin başındaki kişilere bakıyoruz önceden sadece dandik Kinect oyunlarında çalışmış biri.
    _____________________________

    STEAM ID
    ORIGIN:Bandoper
    uPlay: Bandoper32
    PSN:bandoper
  • quote:

    Orjinalden alıntı: 2K

    Capcom Vancouver'ın kapatılması yerinde bir karar olmuş. Dead Rising 4 aşırı kötü bir oyundu, diğer Dead Rising oyunlarının da öyle fanı değilim ama 3 bile daha iyiydi. Xbox 360'ın çıkış oyunlarından olan ilk Dead Rising, son çıkan 4'üncü oyundan hala detaylı bir oyun. Böyle bakınca suç Vancouver'ın gibi gözüküyor ama aslında Capcom bu süreci başlattı. İlk oyunu Japon geliştirici ekip yapmıştı onlara vermeyip projeyi Vancouver ekibine verdi ve 1 sene gibi bir süre vermiş 4'üncü oyun için. Ee 1 senede yapılan oyun bu kadar oluyor aynı zamanda serinin 4'üncü oyunu ben çok sevmesem bile bir hayran kitlesi var böyle bir oyunu gidip projenin başına önceden hiç Dead Rising oyununda çalışmamış kişilere vermiş. Projenin başındaki kişilere bakıyoruz önceden sadece dandik Kinect oyunlarında çalışmış biri.


    o adamların ilk oyunu dead rising 2 off the record du. normal dead rising 2 de frank west olsaydı ne olurduyu anlatıyo. oyunlar neredeyse aynı. o adamların asıl ilk dead rising leri 3. oyunu. 3. oyunda önceki oyunlardaki gibi safe house olmaması , oyunun düzenli bir zaman sisteminin olmaması ,hayatta kalanları kurtaramama ve oyunun öbür oyunlara göre daha kolay oluşu gibi bazı olaylar serinin asıl çekirdek kitlesinin hiç de hoşuna gitmemişti, buna ben de dahilim. ama yinede oyun genel olarak güzeldi , dünyası inanılmaz detaylıydı ,yeni nesilin hakkını veren bir oyundu ve ayrıca öbür oyunların hikayesini de düzgün bir şekilde tamamlıyordu. 4. oyun için ise bütün hikayenin ağzına ettikleri, frank modelini gta5 deki micheal ile değiştirdikleri , tonla bug bulunduran bir oyun. oyunda piskopatları(mini bosslar) da kaldırıp dead rising i dead rising yapan bütün elementlerden kurtulup olup seriyi öldürüyorlar, zaten serinin en az satan oyunudur kendisi.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
    _____________________________




  • Şöyle hikayesi olmayan oyunların devam ettirilmeai saçma zaten. Bunlardan birisi de Just Cause serisi bunlara en fazla bir iki saat dayanabiliyor bir insan, en azından biraz derinlik kat oyuncuya amaç ver.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • üstte oyun uzmanı konuştu beyler dağılın, hayatında kaç oyun oynadın la acaba? beleş oyunları saymıyorum
    _____________________________
  • Bu stüdyonun neden MS ile ısrar ettiğini anlayamadım, halbuki kendi kitlesi olan bir oyunken, adamlar tüm Dead Rising'leri süreli olarak MS konsollarına exc. yaptılar, ilk oyun ancak bir nesil geçtikten sonra diğer platformlara geldi ama ben pek bir para kazanabildiklerini düşünmüyorum. Stüdyolar açısından MS dipsiz kuyu misali, içine bir defa düştünüz mü, çıkması imkansız gibi.

    Bungie yıllar sonra kendini zorla kurtadı, Ensemble gibi efsane bir stüdyoyu cart diye kapattılar, Bizzare Creations bunların yüzünden dağıldı, Lionhead dağıtıldı, Remedy'nin halini görüyoruz, Crytek bunlara exc. oyun yaptıktan sonra iflah olmadı, Platinium Games iptal edilen Scalebounds'tan dolayı çok büyük zararlar gördü, Mistwalker neredeyse silinme noktasına geldi. Bunlar bir çırpıda aklıma gelen stüdyolar, açıkçası MS ile yatan ya şaşı kalktı ya da kör oldu. İnsan şöyle bir bakınca oyun dünyasının trojanı gibi bir firma görüyor MS'ta...
    _____________________________




  • İlk oyunları Off the Record değil çünkü Vancouver bir isim çalışanları değişiyor. 4'ün baş yapımcısı ve baş yönetmeni önceden Kinect Joyride, Sports, Fifa, Halo 4'de çalışmış kişiler. Joe Nickolls ve Bryce Cochrane bakabilirsiniz.
    _____________________________

    STEAM ID
    ORIGIN:Bandoper
    uPlay: Bandoper32
    PSN:bandoper
  • Bir stüdyonun kapanmasını neden evet ya iyi oldu diye onaylar insanlar anlamam. Orada çalışan herkesin yeni bir iş bulması gerekecek. Capcom'dan hisseniz olması lazım şunun iyi birşeymiş gibi karşılamak için.
    _____________________________
    Not: Bu üyelik Haberlere, siteye üye olmadan yorum yapmak isteyen
    kullanıcılar için sistem tarafından kullanılan bir robottur.
  • 2K kullanıcısına yanıt
    o salakları biliyorum, zaten o sütüdyoyu batıranlarda onlar. ms nin en beceriksiz adamlarına dr yaptırmışlar zaten. dr4 çıkmadan önce verdikleri röportajlar zaten kanser eden cinsten , fanların dr serisini bütün sevme sebeblerini sanki oyunu kusuruymuş gibi anlatıyolar ve hepsinide kaldırıyolar. şu videoda görürsün;https://www.youtube.com/watch?v=ejeIT0MBSac&t=309s
    ayrıca 2006 yılında çıkan ilk oyunla 2017 de çıkan oyunun arasındaki detay farkı;https://www.youtube.com/watch?v=UUxJpDtg0Bs
    _____________________________




  • İyi olmuş boş oyunlar stüdyosuydu zaten.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
    DH FORUM 2008 Üyesi - Baldurs Gate 3 - Demon's Souls - Dark Souls - Bloodborne - Witcher - KOTOR
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.