evet güzelde buna özel kasa filan yaptırmak lazım çok uzun yaw bu kadar uzun olmaması lazım iyi bişi olcak gibi hadi artık testler gelsin düşsün fiyatlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa_550 -- 11 Nisan 2007; 22:24:38 >
bu kartın aşırılmış olabileceğini düşünen ben...Bu şekilde bir şeye AMD(ATI)izin verebilir mi? hiç sanmıyorum....Bu resimlerden birçok şeyi anlayabilecek adamlar var...
Bu arada çince dil paketim yok ama yerine ne güzel karakterler veriyor işletim sistemi ..
GÜNEŞ ÜFLEMEKLE SÖNMEZ GÖZLERİNİ KAPAYAN YANLIZ KENDİNE GECE EDER İmanın içinde saklı bir CENNET,İnkarcılığın içinde gizli bir CEHENNEM vardır HİÇ BİR NEFS YOKTUR Kİ ÜZERİNDE GÖZETLEYİCİ OLMASIN
sanırım sadece fan çin malı.... orda birüsürü twinhan vs yazıyor...
kesin 2 gün sonra fan bozulur yada gürültü yapmaya başlar
zaten nerde made in china görsem kalitesizlik aklıma geliyor ama china olmayan mamül yok gibi
içimden bir ses diyor ki,üzerinden 30-40 yıl bile geçse r600 unutulmayacak bir kart olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Bringer -- 11 Nisan 2007; 23:19:18 >
yapar mı yapar abi bu ne öyle mutfak robotu gibi. etleri bi yerden veriyon diger yerden kıyma alıyon ne o ya hatta pişiriyor bile. 24 watt motor var içerde ızgaralar 250 watt ısıtacak cıkıştaki tellerde inegöl köfte şekil yapacak. bunu alan adam kıymada alır herhalde.
birde overclock ta denesek 300-350 watt cok pişmiş sevene.o ff bide yağları yandımı kokuya baksen.
üstede 14 cm lik kasa fanı yelleme icab eder mangalı.amanda aman. adamlar süper ya herşeyi düşünüyorlar.
bizim kaldırımlarada i care bulsalar
NERDE BU ATİ!!! M D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi why_living -- 11 Nisan 2007; 23:38:11 >
Forever Hellboy 2 resim ekliyim bende ortalık şenlensin..Tesbih olmadığıda anlaşılmış olur o şeyin..Adamlar cehennemden gelen adama haç asmışlar.Korkuyorlar galiba...
Yok abi kalsın şimdilik almayım kusura bakmayın ama arkadaşlar çıok yüksek bütce sahibi olmayan insanlar şimdilik dx10 ekran kartı almasınlar benim tavsiyem bu neden mi
1..dx10 oyum yok 2..genel olarak kasa psu değişecek 3...elektrik faturası çok anormal olur (tek bir ekran kartı bir sistem kadar elektiik harcıyor ayıptır günahtır ya 300watt ) 4..mutlaka elektirik değerini bi şekilde düşürmek zorunda kalacaklar bakın işlemcilere 5..en azından yıl sonuna kadar bekleseniz iyi şuan dx10 oyun olmadığına göre 6.....saygılarımla herkesi çok seviyorum zicodan başka