Şimdi Ara

HAMA KABLOSUZ GÖRÜNTÜ AKTARICI ALDIM,İZLENİMLER,FOTOLAR (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
0
Favori
100.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • merhaba
    interneti birkaçyerde kullanmam gerektiği için 3G paketli internet aldım evde kullanırken psikolojik mi bilmiyorum ama başımı ağrıtıyor bu yüzden laptopu başka odaya koyarak görüntüyü lcdtv ye aktarmak istiyorum ama burda bişeye daha ihtiyacım var o da notebooka kumanda etmek için kablosuz yada blutootlu mouse ve klavye ihtiyacım olacak bu tip cihazlarda böyle bir kombinasyon mümkünmü?
  • iyi akşamlar;

    bir sorum vardı, rahatsız ediyorum kusura bakmayın.

    salonda eskiden d-smart vardı, duvarı delerek bir kablo vasıtasıyla görüntüyü alıp mutfaktaki televizyona aktarıyorduk. kumanda işini de salondaki d-smart receiver'ından yapıyorduk. d-smart'ı kaldırıp digitürk'e üye olduk. gelen kutuda kaçak yayını önlemek için kutunun arkasını kapatmışlar. biz de gelen teknik servisin yardımıyla "next marka uydu aktarıcı" aldık.

    fotoğrafı şudur;

    http://images.gittigidiyor.com/2383/NEXT-UYDU-AKTARICI__23834622_0.jpg

    şimdi bir kutuyu scartla digitürk olan televizyonun arkasına, bir kutuyu da yine scart'la önünde uydu veya digitürk olmayan ve salondaki digitürk'ten görüntü almak istediğimiz mutfaktaki televizyona taktık. o iki next kutusunun da ışığı yanıp sönmesine rağmen ve salonda digitürk açık olmasına rağmen mutfaktaki televizyona görüntüyü aktaramıyoruz.

    sorularım şunlar.

    öncelikle görüntü aktarımını nasıl sağlayabilirim? iki kutunun arkasından çıkan scart girişlerini televizyonların scart girişlerine taktım.

    elimizde kutularla birlikte herhangi bir kumanda gelmedi. kumanda işlemini digitürk'ün kumandasıyla mı, yoksa mutfaktaki televizyonun kumandasıyla mı halledeceğiz?

    bir de şu çıkan fotoğrafta en önde gözüken kızılötesi kablosunu digitürk'lü olan odadaki kutuya mı, yoksa mutfakta görüntü almak istediğimiz televizyonun ordaki kutuya mı takacağız?

    yardımlarınız için çok teşekkürler,

    saygılar




  • benim de bir sorunum var. duvara bir lcd monte ettik. bu aktarma cihazina bagli kalmadan baska bi odada bulunan media oynaticiya kumanda uzatma kablosu gibi bir sistem bulabilir miyiz?
  • kablosuz veri aktarma tıpkı ışık hüzmesi gibi vücudumuzla temas halinde olur. ne kadar çok kablosuz veri okadar sağlıksız mekan demektir.
    her şeyin başı sağlık deriz ama öylede davranmıyoruz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xdemir

    kablosuz veri aktarma tıpkı ışık hüzmesi gibi vücudumuzla temas halinde olur. ne kadar çok kablosuz veri okadar sağlıksız mekan demektir.
    her şeyin başı sağlık deriz ama öylede davranmıyoruz.


    Doğru diyorsunuz ama bizim alacağımız önlemler bir yere kadar.
    Ne kadar dikkat edersek edelim önleyemediklerimiz var.
    Havadaki TV , radyo yayınları..
    Alt komşunun , üst komşunun cep telefonları, wireless aletleri...
    Daha saymadığım, aklımıza bile gelmeyecek havada dolaşan ışınlar...
    Gece yattığımız yatağın tellerinin bile bunları çektiğini düşünürsek kaçınılmaz olarak bunlardan etkileniyoruz.




  • saglıklı bir aktarım olmaz gibi geliyor bana
  • arkadaslar bende next 2.4 ghz kablosuz ss ve görüntü aktarıcı aldım. Ancak burada yazanların hepsını uygulamama ragmen hala bir sonuc alamadım. Kabloları duzgun bir sekılde ıtınayla taktım. tüplü tv ye scart coklayıcı aldım. herseyı kurdum ancak ıcerdekı lcd tv im i av konumuna getirmeme ragmen ne goruntu alabılıyorum ne ses sınyal yok yazıyor acaba nerede hata yaptım. tesekkurler
  • Arkadaslar dvd player a kurdum cok da guzel goruntu ve ses aldım ancak dıgıturkte bır turlu olmuoyo dıgıturkun grı kasası var bende dandık bısey biraz. arkasındakırmızı beyaz ve sıyah cıkısı var sarı yok acaba sorun burdamı tesekkurler
    quote:

    Orijinalden alıntı: can_gsl_142

    arkadaslar bende next 2.4 ghz kablosuz ss ve görüntü aktarıcı aldım. Ancak burada yazanların hepsını uygulamama ragmen hala bir sonuc alamadım. Kabloları duzgun bir sekılde ıtınayla taktım. tüplü tv ye scart coklayıcı aldım. herseyı kurdum ancak ıcerdekı lcd tv im i av konumuna getirmeme ragmen ne goruntu alabılıyorum ne ses sınyal yok yazıyor acaba nerede hata yaptım. tesekkurler
  • Arkadaşlar bir sorum olacak :

    TELEDÜNYA HD Set-Up Box'ım var ve bu tarz görüntü aktarıcı alsam Tüplü TV'ye aktarımda sorun olmaz değil mi?
  • Arkadaşlar bu cihazlarla pc deki görüntüyü de kablosuz olarak farklı bir ekrana iletme şansımız var mı? yani pc ye 2. bir monitor bağlıymış gibi düşünün ve ekranın birinde farklı görüntü diğerinde farklı bir görüntü olsun şeklinde bir işlemden bahsediyorum..
  • iyi çalışmalar fakat nextstar AV 2G4B klavuzunda , elimde mevcut olan kablo bağlantılarında Uydu alıcımıza bağlayacak olduğumuz 3 adet renkli soket ( rca) , minik alıcı ve yanında bir de tek sarı soket var. sarı soketi , lcd arkasına bağlamak gerektiği yazıyor. bunun bir önemi varmı acaba? çunku lcd arkasında video in sarı girişine kutudan çıkan sarı soket uyumlu değil. zaten odada izlemek istediğimiz Tv önemli değilmi? ben şahsen odamdaki Tv den görüntü alıp, salondaki digiturk uydu alıcısının bağlı olduğu Tv mi kapatmayı düşünüyordum. cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim. lcd arka panel girişleri ektedir
     HAMA KABLOSUZ GÖRÜNTÜ AKTARICI ALDIM,İZLENİMLER,FOTOLAR




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.