Şimdi Ara

Avrupa Merkez Bankası'nın bir kripto para planı yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Yapılan açıklamada; dijital paraların arkasında yatan teknolojinin gelişmeye ihtiyaç duyduğunu ve söz konusu teknolojinin istenilen düzeye gelmesi halinde Merkez Bankası'nın kripto paralar ile ilgili bir plan yapacağı belirtildi.
     
    "Avrupa Merkez Bankası'nın, kripto para birimi çıkartma gibi bir planı yok." diyerek meseleyi özetleyen Draghi, sözlerine şu şekilde devam etti:"Bununla birlikte, böyle bir para birimini çıkartmanın potansiyel sonuçlarını dikkatli bir şekilde analiz ediyoruz.
     
    Merkez Bankası'nın hiçbir kripto para planının bulunmaması, Merkez Bankası tarafından yayınlanan bir dijital para birimi için potansiyel olarak kullanılabilecek teknolojiler henüz tam olarak test edilmemesi olarak açıklandı. Ayrıca Avrupa Birliği'nde itibari para birimlerine talebin arttığı şu zamanlarda ek bir para biriminin çıkartılmasının “somut bir ihtiyaç” olmadığı söylendi.
     
    Avrupa Merkez Bankası'nın, itibari para birimlerine odaklanmak istediği ve dijital para birimi çıkarma fikrinin, kripto paraların arkasındaki teknolojinin gelişmeye ihtiyaç duyduğu gerekçesiyle şu anda planda olmadığı vurgulandı.







  • tam spk' ya şikayetlik haber olmuş. adamlar plan yok diye açıklama yapmış. sonrasında avrupa birliği yekpare yapıda olmadığı için üyelerden herhangi birisi çıkartırsa ne olur diye değerlendirme yapmış, haberi yazan arkadaş da avrupa merkez bankası teknolojik gelişim yetersiz yoksa ohoo çoktan kripto para çıkartmışlardı diye doldurmuşda doldurmuş.


    haber mi bu şimdi? biri bu haberi spk' ya şikayet etse insanları yanlı haberle yatırıma yönlendiriyor diye nasıl bir savunma yapacaksınız? ben uyarımı yapmış olayım, dh takipçileri de bu haberlerin aslını araştırmadan hemen inanmasın. türk kripto parası diye çıkan haberlerin sonucu malum, zaar görmesin kimse.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.