Şimdi Ara

Star Wars Rivals iptal edildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Disney’in yıl başında kapalı beta sürecine başladığı Star Wars Rivals adındaki mobil oyunu sürpriz bir şekilde iptal edildi. Star Wars oyun evrenine birebir mücadele sistemini getiren oyun beğeni toplamıştı.


     


    Geri iade yok


     


    Oyunda üçüncü şahıs kamera açısından rakiplerinizle sütre gerisi mücadelesi veriyordunuz. Aydınlık veya karanlık taraf fark etmeden ekibe yeni karakterler ekleyebiliyordunuz. Çevrim içi oynanan oyunda 200 puanı ilk elde eden taraf kazanıyordu.


     


    Ayrıca Bkz.Google Inbox iptal edildi

    Disney oyunu neden iptal etti bilinmiyor ancak bugüne kadar oyun içerisinde harcama yaptıysanız bunların geri iadesi olmayacak. Oyun hali hazırda mağazalardan kaldırıldı ve sunucular da 11 Ekim itibariyle kapatılacak.








     







  • Bildiğin tokatçı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • epic games paragon'u kapatıcağı zaman (2 yıllık oyunda) bütün oyun içi satın alım yapanların parasını iade etmişti, HEPSİNİ. biri dünyanın en büyük eğlence şirketi, öbürü en iyi oyun motoru yapımcısı ve fortnite'ın yapımcısı ve değer olarak öbürünün yanına yaklaşamaz. disneyden de bi adam gibi oyun çıkaramaz

  • Paragon’u adam etmek yerine kolaya kaçıp oyunu kapattılar ve ekibi Fortnite’a kaydırdılar. Fortnite dan deli gibi para akarken Paragonla kim uğraşsın? O yüzden sevmem epici. İade ettiler paraları o açıdan iyi ama ben iade almadım helali hoş olsun o kadae oynadığım oyundu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geri İade

  • "Geri iade yok"
    Anlatım bozukluğudur.
    iade etmek geri vermektir. Geri iade de bu mantıkla, geri verdiğiniz nesnenin size geriye dönmesidir.

  • Uzun yıllar starwars oyunlarında ve platformlarda takılmış gerçekten sağlam starwars fanı olarak söyleyebilirim ki kaliteli bir starwars oyunu görme şansınız yoktur, yapımcılar bırakın oyunları marka haline gelmiş bu tür projelerin flimlerini bile adam gibi yapmaya gerek görmez, yani sağlam bir starwars oyunu asla göremeyeceksiniz, starwars demek $ demek sanat ve oyuncu memnuniyeti demek değildir.. Starwars ünlü bir markadır ve kaliteli projeler yapılmasına gerek yoktur, ÇÜNKÜ HER TÜRLÜ SATAR! Bunu son çevirilen filmlerine bakarakda görebilirsiniz o çekiçle Stormtrooperla dalan zenci neydi öyle :) Bunu kafanıza sokun asla kaliteli bir starwars oyunu yada yapımı göremeyeceksiniz... O kotor diye övündüğünüz oyun bile baştan savmaydı sadece starwası sevdiğiniziçin iyi görmek istediniz. Jedi academy de quake motoruydu yani hep çakma ve giydirme şeyler. Asla iyi bir starwars yapımı göremeyeceksiniz paranızı buna göre harcayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokuba -- 16 Eylül 2018; 3:2:40 >




  • bunun gibi 234923894329493242394023 tane oyun var mobilde. Haliyle artık ilgi görmüyor, ne sunucu ücreti ödemeye değer ne de düzenli olarak güncellemeye değer. Ayrıca bi oyun kapanırken insanlara para iadesi yapması şart değildir. Eminim oyuna kayıt olurken/oyunu ilk defa oynarken kabul edilen ToS'un içerisinde bu yer alıyordur. O yüzden bu açıdan söylenmeye gerek yok. Eğer iade yaparsa onların insanlığıdır, yapmazsa yapmaz bu madde yer alıyorsa sorun yok.
  • IcyTea Lemon kullanıcısına yanıt
    Yapmazsa bu madde yer alıyor diye bir şey yok. Adam belki daha 2-3 gün önce binlerce lirasını gömdü. Bu yapılana net tokatçılık denir. Bunu Disney gibi firmalar yapabilir çünkü çok büyükler böyle tokatçılıklar etkilemez. Ama 2-3 oyunu olan ufak bir firma yapsa karalama kampanyalarıyla yerin dibine sokulur. Daha da oyunları alınmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.