Şimdi Ara

Apple TVOS 12 yayınlanma tarihi açıklandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Apple bugün düzenlenen etkinlikle birlikte cihazlarının ne zaman güncelleme alacağını açıkladı. Etkinlik sonunda Tim Cook yaptığı açıklama ile birlikte Apple TV için bir sonraki sürüm olan TVOS 12 sürümünü ve yeni özellikleri duyurdu. TVOS 12 Dolby Atmos desteği, yeni 4K içerikler ile dikkat çekiyor.
     

    TVOS 12 ile gelen yenilikler

     
    tvOS 12 ile birlikte Apple TV ve Apple TV 4K için Dolby Atmos ses desteği eklendi. Bu sayede filmleri ve videoları seyrederken sinema seviyesinde ses deneyimi elde edeceksiniz. Tim Cook yakın zamanda  iTunes’ta yer alan 4K HDR film ve dizilerin bazılarının Dolby Atmos ses kalitesine kavuşacağını söyledi.
     
     
     
    tvOS 12 ile birlikte Apple kullanıcılarını tekrar tekrar parola girme derdinden kurtarmış. Apple TV’de artık parolalar otomatik olarak doldurulabilecek. Havadan çekilmiş ekran koruyucu görüntüleriyle hoş bir deneyim sunan Apple TV, yeni güncelleme ile birlikte Uluslararası Uzay İstasyonu Ulusal Laboratuvarı ve Uzayda Bilimin Gelişmesi Merkezi (CASS) tarafından kaydedilmiş görüntüleri de burada gösterecek. 4K HDR kalitesinde uzay ve dünya görüntüleri Apple TV aktif değilken odanızda sergilenecek. Ayrıca artık Apple TV cihazınızı üçüncü parti kumandalarla da kontrol edebileceksiniz.
     
    tvOS 12 17 Eylül tarihinde kullanıcılar için indirilmeye sunulacak. 







  • Apple TV'ye 2000 lira verebilenimiz olmadığı için herhalde bu haber hiç ilgi görmemiş.

  • Bizde herkes suan nasıl yapar ne eder parabuluruzda iphone xs max alırız derdınde adam araba anahtarı iphone ve sigara üçlüsünü guncelleyecek. Tabı kendınde kalmadıgı ıcın ese dosta soruluyor, fazla bobrek dalak varmı dıye. Daha multi media olayına gelemediler. Zaten telefon almayı dusunenler suan forumlarda kulaklık adaptorunun kutudan cıkmayısı için " Zaten kim kullanıyorduki " demeye başladılar bile :D Telefonda müzik dinlemeyen adam filmi ne yapsın. Çogu App store Play store dan iyi diyor. kaç uygulama indirdin? desen Facebook Twitter Instagram whatsapptan baska 5. uygulamayı sayamıyor.

  • Iphone kullanalara bakıyorum minimum 5000 TL ye alınmıs telefona mahalledeki telefoncudan yada marketten alınmıs max 10 TL lik kulaklık takıyor oda sagı sola solu saga gelmıs sekilde adamlar dah dogru duzgun stereo dinlemiyorki ne yapsın dolby atmosu

    Malesef Iphone un turkiyedeki fanlarının durumu ve olaya bakıs acısı bu

  • gelen zamlardan önce iyi ki almışım diyorum 1099 tl ye 64 gb lik versiyonu aldım sırf bunun için sony tv aldım dolby atmos ile film keyfi güzel olacak netflix le dizi izlemesi ayrı bir keyif ancak içerik halen yetersiz maalesef netflix de ülkemiz için.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.