Şimdi Ara

Elon Musk'ın şirketi Xbox oyun kumandası ile tünel kazıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Boring Company, devasa tünel kazma makinelerini kontrol etmenin eğlenceli bir yolunu bulmuş gibi görünüyor. Elon Musk tarafından 2016 sonlarında kurulan tünel inşaat şirketinin resmi Twitter hesabı, tünel kazma makinelerinden birinin Xbox One oyun kumandası ile kontrol edildiğini gösteren bir video yayınladı.

     

    Ayrıca Bkz.Onaylandı: OnePlus 6T ekrana gömülü parmak izi sensörü ile gelecek
    Boring Company sıklıkla Boring markalı eşya satışları ile gündeme geliyor. Şirketin ilk ürün olan Boring şapkaları, 50.000 adet sattı. İkinci ürünü olan fütüristik silah görünümlü alev makinesinin ise yoğun eleştirilere maruz kalsa da 100 saatte 20.000 adet satarak bir rekora imza attı.

     



     

    Asıl hedef trafiği rahatlatacak projeler



    Tünel kazma şirketinin öncelikli hedefi, yeraltı tünelleri inşa ederek trafik ve toplu taşıma sorunlarının çözülmesine yardımcı olacak fikirler üzerinde çalışmak. Dolayısı ile bu devasa tünel kazma makinelerinin doğru bir şekilde kumanda edilmesi önemli. Görünen o ki Boring Company, Xbox One oyun kumandası ile bu konuya hem daha işlevsel bir çözüm bulmuş hem de işi oyuna çevirmiş.




  • ne sigaraymış kafası şimdi gelmiş
  • En azından bi işe yaramış ;)



    Kim ne derse desin Ps 4 pro

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • komik bir reklam haberi deyip daldim.....oyleymis........elon musk ..axe musk deodorant ismi gibi ...ooo musk bunu yapmis musk boyle demis...200tl lik kolla tunel kazmis...aletin mavi dis i varsa baglarsin......bir arada bir haber cikmisti ...saddam huseyin bir suru ps2 yi birbirine baglayip gucuyle fuze firlatacak amerikayi haritadan silecek....

    http://arsiv.ntv.com.tr/news/52548.asp


    http://www.hurriyet.com.tr/dunya/saddam-abdyi-playstation-ile-vuracak-39209141

    oyun konsolu bu birader o da kolu...omru bitince hurdacidan 10 kaada kapatirsin....bitti....xbox one ve ps4 insanlarin gozunde buyuk ancak ne hikmetse ikinci el siteleri bu cihazlarin menusune bakmaktan bikip satanlarla dolu.

    Millet ise yayar bir sey icad edip cevreye yardim edecegine birinin icad ettigi ise yaramaz alev silahiyla kofte kizartiyor...her yer ise yaramaz urunlerle dolu..hurda cep telefonlarindan bir dag olur...ama zenginin mali zugurdun cenesini yorar misali...oooo bugun musk tuvalete gitmis ama hic ses cikarmamis oluyor...bosverelim onumuze bakalim.

    Cumartesi dedikodu haberleri gibi.....neveeeeyt bugun hakki yilmaz denizde manitasi asli gul le yakalandiiii..denize kafa ustu atlayan asli gul baliklama atlayan hakki yilmaz in mayosu cikinca mayosunun cebinden denize karisan cuzdanini aramak icin dibe dalip kayboldu acaba yasiyor muuuu naz sonraaaaaa....

    Ayni durum

    Bu arada boring in turkcesini klavye ingilizce klavye oldugundan yazamadim surekli iiiii harfi cikiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 13 Eylül 2018; 9:45:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pspsexer kullanıcısına yanıt
    son cümlen için beğendim yazını ama üsttekilere katılmıyorum. İcat her zaman çevreye veya insanlığa yardım için ortaya çıkmaz, icat meraktan denemekten ortaya çıkar. En azından bugüne kadar öyle çıkmıştır. Eğer belli bir soruna çözüm bulup onun için çalışma yapılıyorsa onun adı sanırım iş fikri falan olur diye düşünüyorum. Elon Musk'ın biraz fazla sosyal medya kullanmasına ben de gıcık oluyorum ama adamlar eğlenceli bir fikir geldiği zaman akıllarına yapabiliyor ve yapıyor, bunların hepsinin ciddi haber yapılması medyanın g*tlüğü sanırsam.

    İyi günler dilerim.
  • Neyin viralini yedik biz yav,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.