Şimdi Ara

Razer Phone 2'nin Snapdragon 845 ile geleceği onaylandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Razer'ın önümüzdeki aylarda Razer Phone 2'yi piyasaya sürmesi bekleniyor. Kısa süre önce Geekbench'de görünen telefonun küçük çapta bazı yükseltmelerle geleceği ortaya çıkmıştı. Şimdi ise AnTuTu'da listelenmesi ile birlikte şirketin ikinci nesil oyun telefonundan neler bekleyebileceğimiz konusunda daha iyi bir fikir sahibi olmuş durumdayız.

     

    Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy S10, Qualcomm'un ultrasonik parmak izi sensörü ile gelebilir
    AnTuTu listesine göre Razer Phone 2, yeni nesil amiral gemilerine güç veren Qualcomm Snapdragon 845 yonga seti ile gelecek. Ayrıca 8 GB RAM ve 512 GB dahili depolama alanına sahip olacak gibi görünüyor. Bununla birlikte 2560 × 1440 piksel çözünürlükte bir ekran taşıdığı belirtilse de ekranın büyüklüğü konusunda herhangi bir bilgi verilmemiş.

     


    Chroma LED aydınlatma iddiası


    Razer Phone 2'nin kutudan Android Pie işletim sistemi ile çıkmasını bekleyenler hayal kırıklığına uğrayacak. Zira AnTuTu'da listelenen akıllı telefon Android 8.1 Oreo çalıştırıyor. Yine de en son sürümle gelme durumu olabilir ancak eldeki verilere göre bir önceki Android sürümü yüklü görünüyor.

     

    Daha önce de belirttiğimiz gibi Razer Phone ve devam modeli arasındaki fark asgari düzeyde olacak gibi duruyor. Bununla birlikte şirketin Chroma LED aydınlatma sistemi kullanmayı planladığı ve tasarımda bazı değişikliklere gidebileceği söyleniyor. Ancak bunun PC oyunlarıyla ve diğer Razer çevre birimleriyle senkronize olup olmayacağını ilerleyen zamanlarda öğreneceğiz.







  • Inanamiyorum 845 mi?

    Ula 845 le cikmayan telefonu dövuyorlar. Bir islemci ancak bu kadar sıradanlastirilabilirdi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Inanamiyorum 845 mi?

    Ula 845 le cikmayan telefonu dövuyorlar. Bir islemci ancak bu kadar sıradanlastirilabilirdi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 👍

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O boyutta 2k120hz ekran yaptılarsa iyi iş tebrik edilesi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johan Elmander -- 10 Eylül 2018; 22:6:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bari bir ay gec tanitilsa idi Snapdragon 855 li ile 5G li 7 nm li uretim daha iyi performans daha basarili verimli batarya kullanimi vs...

  • Üst düzey telefonların hepsinde sd845 mevcut hepsini masaya koy en iyi ekran,çözünürlük,kamera olanları ayır hangisine bütçen yeterse,bütçe sorun değilse gözüne hangisi hoş gelirse al onu çık,Telefona bu kadar para bağlamaya yazık ve değmez.........

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.