Şimdi Ara

Oppo A7X'in teknik özellikleri ve resmi görselleri sızdırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Oppo'nun yeni modeli A7X'in teknik özellikleri ve resmi görselleri sızdırıldı. Sızdırılan görsellere göre firma A7X'in tasarımının F9 ve F9 Pro ile benzer çizgilere sahip olduğu görülüyor. Firma yeni modelinde de su damlası çentiğine yer vermiş. 
     

    Oppo A7X özellikleri

     
    OPPO A7X, 6.3 inç büyüklüğünde 2340 x 1080 çözünürlüğünde çentikli ekrana sahip. Cihaz Mediatek Helio P60 yongasetinden güç alıyor. Sekiz çekirdekli işlemciye sahip olan bu yongaseti 2 GHz hızında çalışan 4 x Cortex-A73 ve 4 x Cortex-A53 çekirdeklerinden besleniyor. Grafik tarafında ise bu işlemciye Mali-G72 MP3 grafik birimi eşlik ediyor. Cihaz ayrıca 4 GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahip.
     
     
    Kamera tarafında ise cihazın Oppo F9 modelinde gördüğümüz 16MP + 2MP çözünürlüğünde çift arka kameraya ve ön tarafında 25MP çözünürlüğünde selfie kamerasına sahip.  Oppo A7X'in boyutları F9 modeli (156.7 x 74 x 7.99 mm) ile aynı değere sahip. Ancak sızdırılan bilgilere göre firma yeni modelinde 4230 mAh büyüklüğünde bir bataryaya yer verirken cihazın ağırlığını 169 gramda korumayı başarmış.
     
     
     
    Oppo tarafından henüz A7X modeli hakkında bir açıklama yapılmadı. Sızdırılan özelliklerin ise doğru olup olmadığı henüz kesin olmasa da Oppo A7X'in 20 Eylül'de tanıtılması bekleniyor. 







  • 4230 mAh batarya ve iPhone 8+/S9+'tan küçük kasa. Sadece 7.9mm'de.

    Diğer markalar örnek almalı.

  • One plus vari bir görünümü var ama donanım açısından baya iddialı

  • Bana mı öyle yoksa bu Oppo bu kadar çok telefon çıkarıyor muydu ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ouzqan kullanıcısına yanıt
    OnePlus Oppo Vivo aynı şey zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Johan Elmander kullanıcısına yanıt
    Keşke hepsinde kendi özgü bir dizayn olsa böyle kopya olayı artık abartıya kaçtı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ouzqan kullanıcısına yanıt
    Nispeten farklı dizayn yapıyorlar aslında.

    Sadece kameranın bulunduğu çentikle ön kısım ideal sayılır, değişmemesi sorun değil bence.

    Arkaya bakarsak vivo daha çok dikey oppo ise yapay kamera dizilimi yapıyor. Oppo elmas gibi desen koyarken vivo geçişli tasarım yapıyor. OnePlus ise ortada kamera ve düz renk.

    Tabi bu kadar fark onları ayrıştırmıyor da, aynı boyutta versen cihazları bilmeyen insana aynı markayı geçtim aynı model sanabilirler.

    Ama artık yaratıcı tasarım yapan da kalmadı maalesef. En yaratıcı dediğimiz Oppo Vivo'nun telefonlarını birbirinden ayırmak imkansız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Johan Elmander kullanıcısına yanıt
    Hocam maaşallah sen çok detaylı biliyorsun ancak benim gibi Sony dışında cihaz kullanmayan veya Samsung harici cihaz kullanmayan adama maalesef aynı gözüküyor. Zamanında hatırları Samsung için bunları ço kderdik her cihazı aynı diye ama bu çinli furyasının başlattığı akım daha da beter çıktı. Umarım yakında bu hatadan dönerler.
  • ouzqan kullanıcısına yanıt
    O kopya telefonlardan dönmemiz için Apple'ın çentiksiz telefon çıkarması lazım. Bu da yakın zamanda olmayacağına göre, 1 sene daha birbirinin aynısı diyebileceğimiz telefonlara mahkumuz. Tabi ondan sonra tasarım olarak sadece arka kısım kalacak, ne kadar farklı olurlar yoksa Xiaomi gibi Apple'ın kamera düzenini kopyalayıp daha da mı kopya telefonlarla karşılaşırız bilmemiyorum.

    Samsung da inovasyon sıkıntısı çekiyor tasarımda, S10 da muhtemelen tasarımda inanılmaz farklar getirmeyecek. Sadece ekram altı ultrasonik parmak izi okuyucu gelecek. Orta seviye birbirinin aynısı zaten.

    Orijinal diyebileceğimiz marka kalmadı artık. Farklı duruyor diyebileceğimiz telefonlar da ucube gibi oluyor, mesela Pixel 3 XL. Diğerlerinden farklı olarak notch çok uzun, bu da çirkin yapıyor mesela. Veya 5 kameralı nokia amirali, böcek benzetmesi yaptılar ve haklılar da.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Johan Elmander kullanıcısına yanıt
    Valla sonuna kadar haklısın ne diyeyim (herkese haklılar dedin bi kendine dememişsin ayıp etmişsin hocam).

    Bakalım hocam zaman İnşallah bizim yararımıza akar.
  • Dikkatinizi çekerim, 4230 mAh batarya ve 12nm üretim litografisine sahip P60...


    Yazılım başarımı da iyise (hiç Oppo kullanmadım, sistemini bilmem) çok başarılı pil performansı verecektir.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.