Şimdi Ara

Apple, kolluk kuvvetleri ile bilgi paylaşımı için portal kuruyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Apple yaptığı açıklama ile birlikte 2018 yılı sonuna kadar kimliği doğrulanmış kolluk kuvvetlerinin kanuni taleplerde bulunmaları, talepleri takip etmeleri ve şirketten özel bilgileri almaları için küresel bir web portalı açılacağını duyurdu.

     


    Apple: Kullanıcılarımızın gizliliğini koruyacağız


    Şirket ayrıca dünya çapında daha küçük polis güçlerine ve ajanslarına ulaşabilmek için kolluk kuvvetlerinin eğitimine adanmış profesyonellerden oluşan bir ekip oluşturduğunu da açıkladı. Söz konusu web portalının yeni Kanun Uygulama Destek Programının bir parçası olarak tüm dünyada mevcut olacağı ifade ediliyor. Apple'ın konu ile ilgili yaptığı açıklama da ise:

     

    "Kolluk kuvvetlerinin toplumumuzu güvende tutmak için kritik bir rol oynadığına inanıyoruz ve her zaman bilgi sahibi olmamız durumunda geçerli bir yasal süreçle sunulduğunda bunu mümkün kılacağımızı her zaman savunduk. Kolluk kuvvetlerinin süregelen dijital kanıt ihtiyaçlarını kabul ederken, hukuk departmanımız bünyesinde, kolluk kuvvetlerinden küresel olarak alınan tüm yasal talepleri yöneten ve bunlara cevap veren özel bir ekibimiz bulunmaktadır. Ekibimiz aynı zamanda global olarak 7 gün 24 saat acil durum taleplerine cevap vermektedir.
    ...

    Apple, kullanıcılarımızın güvenliğini ve gizliliğini korumaya kendini adamıştır. Yukarıdaki gelişmeler ve soruşturmalara yardımcı olmak için yaptığımız çalışma bu temel taahhüdün yerini korumaktadır." ifadeleri yer aldı.


    Apple'ın kolluk kuvvetleri ile paylaşacağı bilgilerin, cihaz tanımlayıcılarını, müşteri hizmetleri kayıtları ve e-postaları, kayıtlı fotoğrafları, belgeleri, kişileri, takvimleri, yer imlerini, Safari tarama geçmişini, Apple Haritalar arama geçmişini, iMessages yedeklerini ve iOS cihaz yedeklerini içerebileceği belirtiliyor.

      







  • Sanki paylaşmıyorlar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • paylaşmayan firma yok ki
  • Apple'ın kolluk kuvvetleri ile paylaşacağı bilgilerin, cihaz tanımlayıcılarını, müşteri hizmetleri kayıtları ve e-postaları, kayıtlı fotoğrafları, belgeleri, kişileri, takvimleri, yer imlerini, Safari tarama geçmişini, Apple Haritalar arama geçmişini, iMessages yedeklerini ve iOS cihaz yedeklerini içerebileceği belirtiliyor.[/



    Pardon geriye ne kaldı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gayri resmi işlemi resmileştirmişler.

  • geleceğin umbrella şirketi bu apple olcak sanırım ?

    Apple, kolluk kuvvetleri ile bilgi paylaşımı için portal kuruyor

  • Bütçe dostu dedi beni benden aldı.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.