Şimdi Ara

Huawei Honor 8X özellikleri belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Bu hafta büyük ekran tanımını değiştirecek Honor 8X serisi resmi olarak tanıtılacak. Serideki iki modelin de orta seviyeye hitap etmesi bekleniyordu ancak Honor 8X biraz farklılaşacak gibi görünüyor.


     


    Honor 8X özellikleri


     


    Honor 8X modelinde 6.5 inçlik 2244 x 1080 çözünürlüğünde bir ekran olacağı ifade ediliyor. Yonga seti tarafında Snapdragon 660 veya Kirin 710 olması beklenirken 4GB RAM/64GB depolama kapasitesi ile 6GB RAM/128GB depolama kapasitesi seçenekleri yer alacak.


     


    Ayrıca Bkz.Palm logosu sızdırıldı

    Kamera tarafında da çıtayı yükselten model 20MP + 2MP çözünürlüğünde arka çift kamera ve 16MP çözünürlüğünde ön kamera kullanıyor. Batarya kapasitesi ise 3650mAh seviyesinde olacak.


     


    Honor 8X bu konfigürasyon ile daha çok bir üst seviye telefon görünümünde. Bu bakımdan fiyatının 400$ bandını zorlaması bekleniyor.


     


    Honor 8X Max özellikleri ve fiyatı


     


    7.12 inçlik ekranında 2244 x 1080 piksel çözünürlük sunan telefonun inç başına düşen piksel yoğunluğu haliyle düşüyor. Bununla birlikte su damlası şeklindeki çentik sayesinde daha kompakt bir yapı söz konusu.


     


    Snapdragon 636 yonga seti ile gelecek olan telefon doğrudan Mi Max 3 modelinin karşısına çıkacak. 4GB RAM/64GB depolama kapasitesi ve 6GB RAM/128GB depolama kapasitesi seçenekleri sunacak olan modelin arka kısmında 16MP + 2MP çözünürlüğünde, ön kısmında ise 8MP çözünürlüğünde kamera mevcut.


     


    Batarya kapasitesi ise 4900mAh. Henüz Honor 8X Max modelinin fiyatı belli değil ancak bu haliyle 300$ altına konumlanacağı tahmin ediliyor. 5 Eylül tarihinde yeni seri tanıtılmış olacak.


     







  • Normalde çentiği severim. Telefonun ekranına ek bir parça gibi durur ve saat, çekim gücü, batarya ve operatör adı gibi şeylerin ekranda yer kaplamamasını sağlayan bir ek ekran gibi görürüm.

    Fakat bu öyle durmuyor da, sanki ekrandan çalmış, ekrandan tırtıklamış gibi duruyor.
    O çentiği beğenmedim...

  • +2 megapiksel kamera koymaktaki amaç nedir?

    En kötü 12 megapiksel olmalı.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.